По въпроса с продажбите от мене на майки, които не отговарят на законовите изисквания - това НИКОГА НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ, НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ И СЕГА !!! Може доцента да ме мисли за всякакъв, но не и за човек, който нарушава закона. Темата беше създадена с цел ПАЗАРНО ПРОУЧВАНЕ, и тя си изпълни своята роля. Вече имаме доказателства, че майките на доцента са НЕКАЧЕСТВЕНИ, и причина за това не са майкопроизводителите, а доцент Пламен Петров и неговия МАЙКОПРОИЗВОДСТВЕН МОНОПОЛ. Пчеларите НЕ ИСКАТ ДА ГИ КУПУВАТ. Майкопроизводителите също НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ С ТЯХ. Моя е задачата, да информирам за това МЗХ, ДФЗ, ОЛАФ, парламента и съответните комисии от Евросъюза. Предстоят вълнуващи времена, през които е крайно време истината да излезе наяве.
Искам да благодаря на всички клиенти, които ми заявиха майки в това изследване. Извинявам им се, че няма да им доставя тези майки, но за съжаление към днешна дата тази доставка е противозаконна. От никого не съм вземал пари за капаро, защото предварително знаех, че няма да извършвам доставката. За да ги обезщетя обаче съм готов да дам по 5 лева на заявена майка на всеки един, който предяви претенции. Също така съм готов и да подарявам майки на приятели (това не е противозаконно). Не искам обаче да поемам предварителен ангажимент за подаръци. Когато му дойде времето и ако ми се появят излишни майки, тогава може и да звънна по телефона на вече заявилите и да им предложа. При всички случаи заявилите при мене майки или ще получат подарък, или 5 лева обезщетение на заявена майка.
Благодаря ви за разбирането и още веднъж се моля за извинение - просто нямаше друг начин, по който да мога да постъпя, за да набера нужната ми информация.

Цитат