Нека се появи предприемач който ще внася продукта в България.Всеки ще реши дали да опита новата технология.С времето ще стане ясно дали действа така като се вижда на картинките.
Нека се появи предприемач който ще внася продукта в България.Всеки ще реши дали да опита новата технология.С времето ще стане ясно дали действа така като се вижда на картинките.
Предлагам тази технология да се модернизира още малко. Понеже съм ветеринар си спомням на времето в краварниците имаше система за доене с централен млекопровод, е какво пречи да изградим централен медовод,да сключим договор с БОРИКА да ни инсталират по един банкомат на пчелините и цяло лято си пием бирата а на есен сме милионери.
Това изобретение определено е доста по смислено от цукалото с кантара.Вероятно няма да намери приложение в професионалните пчелини поради високата цена която има,и по други причини,но със сигурност доста хоби ентусиасти биха си го закупили.Дори и аз ,ако имах излишни пари бих си поръчал една бройка,ей така за атракция между другите ми кошери.
Давам положителна оценка за изобретателите.
Малиий.Представям си каква гъзария ще бъде.Слагам го на ранчото и каня гости.Жената пържи мекички и народа -нареден на чучура.Всички лапат и не вярват на очите си.![]()
Здравейте,
Спарто, и аз си мислех така, но уви! Гледах един клип (в по-предните постове), на който младежа вади мед от една рамка сложена на масата. Ясно се вижда, че меда е запечатан. Даже при снимането на рамката странично се вижда от колко килийки е изтекал меда.
Поздрави, Г. Георгиев
Понеже виждам, че цената е основна тема - да, висока е, но ще падне, когато влязат в масово производство - те са го написали. Както всяко ново нещо е скъпо отначало и после на нормални цени, но ще отнеме време.
Да, няма да е приложимо при прфесионални пчелини, но имат голям потенциал при хоби и малки пчелини.
Спартак - не си прав - погледни целият клип - медът, който "източват" е запечатан. Защо мислиш, че е неузрял?
"Спартак - не си прав - погледни целият клип - медът, който "източват" е запечатан. Защо мислиш, че е неузрял"
Защото с едно магазинче и тез големите буркани , че те бурканите събират повече мед от магазина бре. Не ми се спори за шарлатански мурафети. Че аз на мойте кошери , ако оставя отворен буркан с мед за секунди ще бъде покрит от пчели . А на клипа пчелите дресирани само от пред кацат и не се интересуват кой дърпа от стоката им. Абе момчета не се вживявайте толкоз . До месец ще има рамки от Китай на по- ниска цена.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))