Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 150

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    http://profit.bg/news/Pchelarsko-izo...id-135815.html
    Ето как една идея може да спечели доста парички!

Автор
    Регистриран
    07.10.2013
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    http://profit.bg/news/Pchelarsko-izo...id-135815.html
    Ето как една идея може да спечели доста парички!
    Да е такава идеја потекла от нјакоја Балканска страна, този би зав-ршл в Хашкото с-дилиште.
    Но, понеже е американско минава като подмазано.

Заслужил Автор
    Регистриран
    28.01.2011
    Матеев - изключително съм впечатлен от негативизмът по отношение тази инициатива с рамките. При положение, че ти беше човекът, който пусна сума ти теми за електронен кошер и т.н.
    В крайна сметка - дори и да е само за хоби пчелари, помислете за потенциала, който има....Колко е делът на пчеларите с по 10-20 кошера? Това няма ли да е супер за дедовците които не могат да вдигат тежките кошери? Има сумати хора с пари навън ,които искат да почнат да гледат пчели и за тях това е един добър начин да стартира.

Устройството на рамката и механизмът на работа е обяснен идеално и разбираемо - като чете човек първите мнения направо да се чуди дали гледаме едни и същи клипове.
    Стегнете се бе - само плюете, както един пост по-горе казваше в БГ преди 5 години всички с вилици разпечатваха и разпечатващите машини са били също толкова популярни колкото и тези рамки.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Нека се появи предприемач който ще внася продукта в България.Всеки ще реши дали да опита новата технология.С времето ще стане ясно дали действа така като се вижда на картинките.

Наблюдател
    Регистриран
    14.02.2013
    Предлагам тази технология да се модернизира още малко. Понеже съм ветеринар си спомням на времето в краварниците имаше система за доене с централен млекопровод, е какво пречи да изградим централен медовод,да сключим договор с БОРИКА да ни инсталират по един банкомат на пчелините и цяло лято си пием бирата а на есен сме милионери.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    Това изобретение определено е доста по смислено от цукалото с кантара.Вероятно няма да намери приложение в професионалните пчелини поради високата цена която има,и по други причини,но със сигурност доста хоби ентусиасти биха си го закупили.Дори и аз ,ако имах излишни пари бих си поръчал една бройка,ей така за атракция между другите ми кошери.
    Давам положителна оценка за изобретателите.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Малиий.Представям си каква гъзария ще бъде.Слагам го на ранчото и каня гости.Жената пържи мекички и народа -нареден на чучура.Всички лапат и не вярват на очите си.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от nolkov Виж публикацията
    Устройството на рамката и механизмът на работа е обяснен идеално и разбираемо - като чете човек първите мнения направо да се чуди дали гледаме едни и същи клипове.
    Стегнете се бе - само плюете, както един пост по-горе казваше в БГ преди 5 години всички с вилици разпечатваха и разпечатващите машини са били също толкова популярни колкото и тези рамки.
    Аз изгледах клиповете и цената и съм на мнение, че спестява малко манипулации, а инвестицията няма да можеш да я избиеш десетки години. Кошера е идеален интериор за някоя вила.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Тия дни гледах "Господин за един ден". Та там един печен търговец продаваше една машинка за парцалчета. Как беше - едно кълбенце-10 лв, десет кълбенца-100 лева...
    Сори за офтопика.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •