Егати сентенцията. :DПървоначално публикувано от iris
Егати сентенцията. :DПървоначално публикувано от iris
Първоначално публикувано от ahilis
Това важи в пълна степен за теб колега!Винаги критики от твоя страна ,но нула примери и мнения от твоятя практика.Защо се учудваш,че мислиш провинциално?Не съм прочел от теб, нито едно изчерпателно мнение, по въпросите за пчеларството.Вечно коментиращ чуждата практика и нищожен в своята.Естествено ,не си задължен да пишеш.Но след като си нулев в мненията полезни,бъди нулев и в постовете коментарни.
Моята практика не се отличава с каквото и да било от практиките на другите колеги. Единствено само от твоите които са изпълнени с ярко изразена фантазия демонстрирана ни по най - отегчителния начин от теб, постоянно и навсякъде. А що се отнася до примерите и мненията ти, защо мислиш, че твоите също не са нулеви. Приказки много, а същността я няма. И не допускай правописни грешки, че ми омръзна да повтарям. :DПървоначално публикувано от kosta zhelev
Даааааа!
1.Оли: Отново несъстоятелен!
2.го: Голяма уста имаш,затова ти е омръзнало да повтаряш! :D То ти е голяма и кухината.
3.френ: Фатално недоумение представляваш!Затова, никога не ти е ясно, какво мисля аз.Единствено и само на теб се губи смисъла на думите.
Да те питам нещо писачо: Каква ти е резбата?Защото ,това е пчеларски форум.Не е стругарски.И доколкото те познавам, посещаваш и други форуми.Но те не са пчеларски.Нали?Да не са музикални?На какви инструменти свириш писанчо?Флейта ,нещо гайда??Подозирам ,че си голям майстор на музиката. :D Така ,както си голям майстор на въздуха под налягане.Ма ,това е взаимно свързано.Нали ?Или това беше с духовите инструменти?
Я сподели.
Стига бе, я вижте GILANA цяла епопея сътвори.
Който търси - намира.
Нпарвихме тема за чудо и приказ и GILANA стана пчелар за няколко седмици.
Ами помогнете и на Желев, че ми писна да се занимавам с глупостите му. :DПървоначално публикувано от evgeni.filimonov
Направете и него пчелар, а не 1+2+3. :D
осещам че гилна тази година ще ви одари в земята по добиви
казвам се Теодор Тодоров
Да, късмета на начинаещия, и при мен се получи така преди 4 години. Нищо лошо.
Не знам може би.Просто имаше много добра паша при нас тази година, до сега.Дано да продължава така и за напред, до есента, макар да е малко вероятно.Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
Силата присъства там, където работи мисълта.
Това особенноста на нашата природа - при мен може да има невероятна паша,а само на 20км. да е пълна суша.Едва ли са много страните със такива резки различия.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))