Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 807 ПърваПърва ... 78910111959109509 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 8061
    Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от iris
    Ако човек няма комплекси и не мисли по този начин, описан по-горе няма да се обижда на провинциално мислене, дори да е от провинцията.
    Егати сентенцията. :D

ANIBAL
    Guest
    Цитат Първоначално публикувано от ahilis
    Ако човек няма комплекси и не мисли по този начин, описан по-горе няма да се обижда на провинциално мислене, дори да е от провинцията.

Това важи в пълна степен за теб колега!Винаги критики от твоя страна ,но нула примери и мнения от твоятя практика.Защо се учудваш,че мислиш провинциално?Не съм прочел от теб, нито едно изчерпателно мнение, по въпросите за пчеларството.Вечно коментиращ чуждата практика и нищожен в своята.Естествено ,не си задължен да пишеш.Но след като си нулев в мненията полезни,бъди нулев и в постовете коментарни.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от kosta zhelev
    Цитат Първоначално публикувано от ahilis

Това важи в пълна степен за теб колега!Винаги критики от твоя страна ,но нула примери и мнения от твоятя практика.Защо се учудваш,че мислиш провинциално?Не съм прочел от теб, нито едно изчерпателно мнение, по въпросите за пчеларството.Вечно коментиращ чуждата практика и нищожен в своята.Естествено ,не си задължен да пишеш.Но след като си нулев в мненията полезни,бъди нулев и в постовете коментарни.
    Моята практика не се отличава с каквото и да било от практиките на другите колеги. Единствено само от твоите които са изпълнени с ярко изразена фантазия демонстрирана ни по най - отегчителния начин от теб, постоянно и навсякъде. А що се отнася до примерите и мненията ти, защо мислиш, че твоите също не са нулеви. Приказки много, а същността я няма. И не допускай правописни грешки, че ми омръзна да повтарям. :D

ANIBAL
    Guest
    Даааааа!
    1.Оли: Отново несъстоятелен!

2.го: Голяма уста имаш,затова ти е омръзнало да повтаряш! :D То ти е голяма и кухината.

3.френ: Фатално недоумение представляваш!Затова, никога не ти е ясно, какво мисля аз.Единствено и само на теб се губи смисъла на думите.

Да те питам нещо писачо: Каква ти е резбата?Защото ,това е пчеларски форум.Не е стругарски.И доколкото те познавам, посещаваш и други форуми.Но те не са пчеларски.Нали?Да не са музикални?На какви инструменти свириш писанчо?Флейта ,нещо гайда??Подозирам ,че си голям майстор на музиката. :D Така ,както си голям майстор на въздуха под налягане.Ма ,това е взаимно свързано.Нали ?Или това беше с духовите инструменти?

Я сподели.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Стига бе, я вижте GILANA цяла епопея сътвори.
    Който търси - намира.
    Нпарвихме тема за чудо и приказ и GILANA стана пчелар за няколко седмици.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
    Стига бе, я вижте GILANA цяла епопея сътвори.
    Който търси - намира.
    Нпарвихме тема за чудо и приказ и GILANA стана пчелар за няколко седмици.
    Ами помогнете и на Желев, че ми писна да се занимавам с глупостите му. :D
    Направете и него пчелар, а не 1+2+3. :D

Наблюдател
    Регистриран
    29.01.2011
    осещам че гилна тази година ще ви одари в земята по добиви
    казвам се Теодор Тодоров

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Да, късмета на начинаещия, и при мен се получи така преди 4 години. Нищо лошо.

Почетен Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
    Да, късмета на начинаещия, и при мен се получи така преди 4 години. Нищо лошо.
    Не знам може би.Просто имаше много добра паша при нас тази година, до сега.Дано да продължава така и за напред, до есента, макар да е малко вероятно.
    Силата присъства там, където работи мисълта.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Това особенноста на нашата природа - при мен може да има невероятна паша,а само на 20км. да е пълна суша.Едва ли са много страните със такива резки различия.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Страница 9 от 807 ПърваПърва ... 78910111959109509 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •