Хахаха Бориславе има виц който завършва:
-Ти не спиш ли
-Спах когато се жених
Хахаха Бориславе има виц който завършва:
-Ти не спиш ли
-Спах когато се жених
прогледнах ма беше късно![]()
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
една гозба и от мен :D нов съм с форума и сметнах тази тема за подходяща да се представята да не се меся в другите теми понеже съм доста не компитентен в пчеларството сега започвам
казвам се Мирослав на 25 години от Гр.Чирпан купих си един многокорпусен кошер боядисах го направих си рамки само чакам един приятел да ми подари одвотка
купих си някой необходими неща за старта ...блузон,ракъвици,пушилка,р амкоповдигач
![]()
Абе пчелите лесни, не ги мисли тях, кажи за гозбата нещо.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Ред лук, ред телешко, ред лук,ред свинско, ред лук, ред пилешко,ред лук с моркови и отгоре слагам пекана чушка,грах, варен боб, запържени гъби,сладка царевица,кисела краставичка,зелена чушка и подправки -черен пипер, кимон,дафинов лист и бахар, заливам с доматен сок и като е готово му слагам топено сирене и го запичам още 10-15 мин.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Мирцата :D да и аз слагам маслини забравих да напиша :D
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))