Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Темата доста се "изроди".
С риска да се повторя, от мое писание в друга тема, както и други постове на колеги в тази тема, ще кажа от опит (подчертавам), че не е нужно да се третира 5-10 пъти с какво ли не, на принципа проба грешка, за да се убедим, какво е ефикасно. Аз лично доста се наложи да прочета (имах проблеми преди 2-3 години), както и да изгледам клипове на лектории из интернет, за да приложа ефективен метод с третиране само и единствено есен двукратно с мравчена и веднъж с ОК. Работя и със строителна рамка, но тя е само като допълнение на методите за третиране срещу акара, а и за добив на восък.
Що се отнася до колегата, открил темата, мога да го посъветвам, да не търси отговора само и единствено в постовете на писачите тук. Ще е необходимо да вложи необходимия разсъдък, за да открие отговора на въпроса, който задава.
Колега ,много категорично мнение за опит от 2-3г. с тези препарати.Понеже аз търся отговор от "писачите тук" ,някъде четох ,че мравчената киселина пречи на прашеца да се превърне в перга.Ти как се справяш с този проблем?Чувал съм за скапани майки от мравчената --вярно ли е?