Не всички пишат за стесняване, аз не стеснявам и семействата се развиват много добре. Вземи 2 семейства еднакви по сила едното го стесни другото не и виж ефекта.
Не всички пишат за стесняване, аз не стеснявам и семействата се развиват много добре. Вземи 2 семейства еднакви по сила едното го стесни другото не и виж ефекта.
Аз го написах това в преден коментар. В края на март премествам пити с мед (разпечатани или надраскани) първоначално до пилото а като се оттоли между пилото, но не стеснявам. В момента има питки над пилото.
Еее, разни хора, разни идеали. Пчелите ако имат техен си мед, защо им даваме нещо друго? Всичко опира до умения, условия, възможности, цели, всеки сам да си отговаря.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Това го направих вчера, но ми направи впечатление, че на всички кошери има много малко пило, да речем по пет см2. А, като чета из форума това направо си е пълна трагедия. Иначе пчели си има много, повечето са на шест или седем междурамия, е има и на три,четири. Днес купих стартовит и лентички от сръбските "супер стрип" но тази година опаковките са червени, а не сини. Добре ли ще е да започна с доза от 500г. през три или пет дни, със захарен сироп 1:1 плус стартовит. Овошките започнаха да цъфтят,а рапицата расте усилино вече е около тридесет и пет сантиметра. Лентичките ще ги сложа при първа възможност. Правилен ли ми е плана или .........
Това, че си решил да си вкараш КУМАФОС ("супер стрип") в кошерите е твой избор. Опитай поне да махнеш лентичките месец преди да сложиш магазин.Така се предполага , че "кумафос"-а който ще ядеш ще е по-малко.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
За "Стартовит"-а проблем няма.Но ако си мислиш за магазини и рапица премисли за "супер-стрип"-а.Рапицата и без друго я пръскат достатъчно с химия.За акара избери друго.Има много писано във форума.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))