Ясно,аз се спрях на тая разфасовка от 2.5 кг и мислих за 3 кошера да е за по едно подхранване,но ...явно ще я направя за 5 кошера така ,че количеството да не е голямо.Пък и щом има течна храна заедно с твърдата...верно няма смисъл от много.По-малко и по-често ще е подхранването!
![]()
Ок и без това нямам възможност да започна с повече от 5 кошера.А иначе колко е цената на 1 пълен с пчели на пролет средно?
Знае ли някои ,дали соята е медоносно растение ,защото покрай моя пчелин ще засадят .Кога цъфти и колко време продължава цъфтежа ,и дали се посещава от пчелите .
След кратко търсене в Гуглето, отговорът на въпроса ти е: Цъфти септември (поне в Русия). Не се посещава от пчели (даже и от мухи - пак в Русия), за сметка на околните за нивите бурени. Доколкото знам, мнооого голяма част от посевната соя е ГМО, така че нищо хубаво не може да се очаква от нея.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Значи, предполагам, че ще я засеят соята, а няма да я засаждат, нали е от семейство бобови, и щом е от семейство бобови, то най-вероятно ще цъфти, кога и за колко дълъг период, евентуално след лятото - ти ще можеш да ни кажеш, и дори и да не отделя кой, знае колко нектар, за да е медоносно(поне в линка по-долу не го пише), то ще отделя поне прашец. А, и малко преди да приберат реколтата, би могъл да си понабереш известно количество, което да използваш пролетта за добавка при подхранването - съдържа много белтъчини и протеини, трябва само да я стриеш и да я запечеш на 150градуса за 30 минути.
http://www.referati.org/rasteniq-pre...q/36234/ref/p4
Какви и колко белтъчини очаквате да останат при запичане на 150 градуса?
Working....
Интересува ме оплодните съндъчета на какво разстояние се подреждат .(С какъв цвят да ги боядисъм ,Кошерите ще са ДБ разделени на 4 отделения 2 по 2 рамки и 2 с 3 рамки )
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))