Когато коментирате някои точки, казвайте по коя концепция са - на TSC-1 или на моята. В случая горните коментари на h_kirilov са по концепцията на TSC-1. В нея има моменти, с които аз също не съм съгласен, но не трябва да го виним за това. То сега като чета и моята концепция, в нея също има моменти, които вече не ми харесват и ми е чудно как едно време съм ги написал.
И в двете концепции има виждания само на двама човека, писани набързо през нощта, защото Бонев ни изсили с някакви много кратки срокове за разработка. Сега вече можем да обсъдим точка по точка, и ако трябва - дори можем да отворим анкета за конфликтните позиции. Ясно осъзнавам, че такива конфликтни позиции ще има, защото те са заложени в същноста на самия бранш. Например конфликта между регистрирани и нерегистрирани пчелари - ами съжалявам, ама ще се наложи да се съобразим с мнението само на регистрираните пчелари.
Друг конфликт може да възникне между членовете на конфедерацията и нечленовете - ами съжалявам, но тогава ще се съобразя с мнението на членовете. Все пак конфедерацията ще бъде инициатора на тези промени, и е редно тя да защитава интересите на собствените си членове.

Цитат