Ето как изглежда концепцията такава, каквато я изпратихме на Мария Габриел: Информационен 
.zip
Доколкото знам тя е поела ангажимент да ги реши нещата на Европейско ниво, но директна комуникация с нея аз не съм имал. Посредник беше Димитър Бонев и той може да каже от първа ръка на кого какво е дал и какъв отговор е получил.
Сега вече като представител на конфедерацията ще имам шанса лично да се срещна с Мария Габриел и от първа ръка да и връча концепцията, както и да обсъдим с нея какви са възможностите за нейното внедряване на практика. Преди обаче това да се случи е редно тази концепция да бъде подложена на широко обсъждане, и точно това в момента правим с TSC-1. Той паралелно на мене е разработвал и е давал на Бонев подобна концепция. Съгласуване с TSC-1 не сме правили, защото Бонев не ни е информирал един за друг. Съвсем случайно ние разбрахме, че и двамата сме писали такова нещо по молба на Бонев. Не знам дали това е някаква игра на Бонев или се е получило случайно, но е факт че има две концепции, базирани на обща идеология, защото преди това сме обсъждали това-онова на страниците на форума. Какво обаче е дадено на Мария Габриел аз не знам, така че сега вече от името на конфедерацията лично ще се заема с този проблем.
Освен на Габриел, тази концепция ще бъде предложена и на Министерството на Земеделието и Храните, пък да видим какво ще стане. Засега умолявам членовете на форума да се запознаят с цялата налична информация по двете концепции, и след това да ги разнищим в най-големи подробности, за да можем да изработим една единствена обща концепция с максимум предимства и минимум недостатъци.
И много ви моля - погледнете серозно на въпроса, за да не кажете после, че Матеев или TSC-1 нещо са сгафили. Това най-вече важи за дежурните критикари - ако ще критикуват нещо, нека да е сега, а не когато вече стане закон или наредба.

Цитат