Цитат Първоначално публикувано от Angel_A
Цитат Първоначално публикувано от Kiril8305
Извинявам се за офа , но се чудя мазохисти ли сте или как, вземете си ръкавици и си спестете излишните подувания, пък който каквото иска да ви говори , аз и 50 години да минат при пчелите без ръкавици и маска не ходя.
Колега,
Не сме мазохисти, но лично на мен ми е по удобно да работя по-леко облечен в жегата (не чак гол като някой колеги, но тънка ризка с къс ръкав и було.) иначе се потя много и почват да жилят дори през гащеризона, да не говоря, че цялото було става с пчели и нищо не мога да видя. А иначе само с було и това, че ще ме ужили някоя и друга не е толкова сташно, още повече, че те нормално не жилят само когато по невнимание (пчеларска грешка) затиснеш някоя без да искаш. Успех.
Мнението ми бе към колегата със първия пост.Ужилване по сгъвката на пъста , не вярвам със ръкавиците да му е чак толкова жежко, но негова работа.Колкото до вашия пост , аз също не обичам докато работя да ми е жежко , работя с цял гащериозон , във него съм само по боксери , помага и това , че кошерите ми са между овошките ми , и те пазят приятна сянка.
Поздрави.