Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Днес погледнах питките и са на 80% изядени, BKV ги ядът много. В Монтана са по 4.60лв. а в София 3.60лв. протеиновите ама искат поне 10 кашона.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Как е положението в нашия край, при мен от 31 зазимени към днешна дата всички са живи. Имам няколко късни отводки които са слабички, но аз тях ги държах предимно за запасни майки есента. Днес всички семейства с изключение на слабите носеха прашец.
    http://vbox7.com/play:6612ad5066

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    При мене днеска беше 12 градуса, но подухваше ветрец и летежа не беше слаб, до сега два умрели и един осиротел (демек 3), ако се разминем само с това ще черпим и ще се похвалим тука

Наблюдател
    Регистриран
    16.03.2015
    Пчеларски район
    Елин Пелин , Ихтиман
    Ядът яко пък какво ще става не се знае при нас още си е студено а и ще си има още лоши дни . Ще храним и ще роим пък каквото майката природа покаже.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Днес беше много хубаво времето при мен прегледах няколко кошера, но не съм доволен. 7 междурамия с пчели и само 2 пити с пило почти на всички отворени, погледнах дневника и миналата година на 7 междурамия имаше 5 с пило. Запасните майки които учудващо иззимуваха по на 1 междурамие почти нямат пило няма да стане от тях кошер.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Днес беше много хубаво времето при мен прегледах няколко кошера, но не съм доволен. 7 междурамия с пчели и само 2 пити с пило почти на всички отворени, погледнах дневника и миналата година на 7 междурамия имаше 5 с пило. Запасните майки които учудващо иззимуваха по на 1 междурамие почти нямат пило няма да стане от тях кошер.
    Не бързай с изказванията!
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Миналата година времето беше съвсем различно (по топло) и е нормално да има разлика и забавяне в развитието. Днеска сипах за първи път по 250 мл инвертиран сироп за проба.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •