Това е станало така,защото човека ..... хм всъщност не е правилно да кажа балък,защото наистина като кажеш на клиент със вестникарски познания,че подхранваш естествено го губиш.

Не знам как е правилно да се процедира в такива случаи - дядо ми съм го чувал да отговаря така,като го пита някой дали подхранва:

"дали подхранвам дядово ... слушай сега момче младо,ти си младо момче сега яко у силите си,не те знам имаш ли нямаш ли булка,ма като ти роди дете,не я храни па да видим какви ще ти ги откърми.Аз -каза,те разбирам много добре,ма не се прави така,ето ти едно бурканче мед от мен ти го давам,отиваш правиш му пълна анализа,ма във лаборатория със професори и хора дека са знаещи и са я учили тази работа,и като ми намериш нещо нередно у него да дойдеш и да ме заплюеш и да ми речеш,че съм мошенник"

Та в този стил - не казвам и не мога да твърдя какво качество е меда на колегата от Сърбия,но смятам,че след като нямам анализ на среща,не мога да си направя краен извод само от това,че съм го видял да прави сироп за подхранване.

п.п.но от друга страна,след като сте го хванали и то без да го търсите по бели гащи - ми балък си е :D