Адашчета, Дългия вариант е: Рибите живеят във вода, рибите кълват на червей. Втори ден фърлям червея в шадравана и нищо не ми е клъвнало... Късия вариянт е: що под вола търсите теле? Преди 2 месеца търсих във форума восък. Предложения = 0 . Купих си по 1.3лв за ДБ... А на бас, че до края на лятото основите ще паднат пак до 1.3 за ДБ! Ма през март ще са по 2.5лв...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Направо са си поточна линия...
Лангстрот-Рут и Дадан Блат...
Аз нямам проблем с мойте пласмасови рамки,пускам си ги на разпечатващата без проблем,само малко повечко се хлъзгат от дървените.Дамяне и аз чета,че много хора не са доволни,но те почват с нагласата,че вършат нещто нередно и при най-малкото съмнение приключват с опитите и казват,ми не става.Да добавя мойте са магазинни дадан от никот.
За мен не си заслужава, но ако някой колега си ги намира много евтино, то сигурно ще има смисъл. Ако пластмасовите рамки паднат до около 1 лев, а пластмасовите основи до около 0.50лв, то и аз ще се замисля сериозно дали да не мина на пластмаса. Сменям рамките много често и няма сметка да вземам пластмасови поне засега.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
С това твърдение малко послъгваш защото много от кратко време гледаш пчели и рамките сложени за градеж от теб надали си ги сменял ,а сменяш само закупените от теб което е нормално.За ръцете ти хубаво е да знаеш ,че може да получиш алергия аз познавам пчелари нямащи никакви проблеми работещи без ръкавици и изведнъж напукване на ръцете и рани незарастващи доста време и от тогава работят с два чифта ръкавици не обвинявай преди да имаш доказателство .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))