Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 200

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от joromainata Виж публикацията
    исках да си купя восък на изложението за да си го сменя за основи но никой колега не пожела да ми продаде
    а след това го продаваха на прекупвачите и то по евтино от цената която им давам ТЕ ТОВА НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА невероятно но факт !
    и вместо да си помагаме като пчелари ние си правим сечене и после МРЪНКАНЕ защо е така цената на меда и защо не върви напред пчеларството
    а честито
    Жорка, адашче,отговорите на тези твои мисловни терзания се крият в тези шест реда словосъчетания ,под формата на стих: СРЕЩНАЛИ СЕ НА ПОЛЯНКА, ПРАБЪЛГАРИН И СЛАВЯНКА! ЦУНИ МУНИ,ВАДИ ТУРИ, РОДИЛИ СЕ ЧУКОНДУРИ! ХЕМ ЕБЛИВИ,ХЕМ КРАДЛИВИ И НАЙ– ВЕЧЕ ЗАВИСТЛИВИ !

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Първоначално публикувано от joromainata
    исках да си купя восък на изложението за да си го сменя за основи но никой колега не пожела да ми продаде
    а след това го продаваха на прекупвачите и то по евтино от цената която им давам ТЕ ТОВА НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА невероятно но факт !
    и вместо да си помагаме като пчелари ние си правим сечене и после МРЪНКАНЕ защо е така цената на меда и защо не върви напред пчеларството
    а честито"

Жорка, адашче,отговорите на тези твои мисловни терзания се крият в тези шест реда словосъчетания ,под формата на стих: СРЕЩНАЛИ СЕ НА ПОЛЯНКА, ПРАБЪЛГАРИН И СЛАВЯНКА! ЦУНИ МУНИ,ВАДИ ТУРИ, РОДИЛИ СЕ ЧУКОНДУРИ! ХЕМ ЕБЛИВИ,ХЕМ КРАДЛИВИ И НАЙ– ВЕЧЕ ЗАВИСТЛИВИ !
    Адашчета, Дългия вариант е: Рибите живеят във вода, рибите кълват на червей. Втори ден фърлям червея в шадравана и нищо не ми е клъвнало... Късия вариянт е: що под вола търсите теле? Преди 2 месеца търсих във форума восък. Предложения = 0 . Купих си по 1.3лв за ДБ... А на бас, че до края на лятото основите ще паднат пак до 1.3 за ДБ! Ма през март ще са по 2.5лв...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Направо са си поточна линия...
    Лангстрот-Рут и Дадан Блат...

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Аз нямам проблем с мойте пласмасови рамки,пускам си ги на разпечатващата без проблем,само малко повечко се хлъзгат от дървените.Дамяне и аз чета,че много хора не са доволни,но те почват с нагласата,че вършат нещто нередно и при най-малкото съмнение приключват с опитите и казват,ми не става.Да добавя мойте са магазинни дадан от никот.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Аз нямам проблем с мойте пласмасови рамки,пускам си ги на разпечатващата без проблем,само малко повечко се хлъзгат от дървените.Дамяне и аз чета,че много хора не са доволни,но те почват с нагласата,че вършат нещто нередно и при най-малкото съмнение приключват с опитите и казват,ми не става.Да добавя мойте са магазинни дадан от никот.
    За мен не си заслужава, но ако някой колега си ги намира много евтино, то сигурно ще има смисъл. Ако пластмасовите рамки паднат до около 1 лев, а пластмасовите основи до около 0.50лв, то и аз ще се замисля сериозно дали да не мина на пластмаса. Сменям рамките много често и няма сметка да вземам пластмасови поне засега.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    13.03.2014
    Пчеларски район
    Търговище
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Сменям рамките много често и няма сметка да вземам пластмасови поне засега.
    С това твърдение малко послъгваш защото много от кратко време гледаш пчели и рамките сложени за градеж от теб надали си ги сменял ,а сменяш само закупените от теб което е нормално.За ръцете ти хубаво е да знаеш ,че може да получиш алергия аз познавам пчелари нямащи никакви проблеми работещи без ръкавици и изведнъж напукване на ръцете и рани незарастващи доста време и от тогава работят с два чифта ръкавици не обвинявай преди да имаш доказателство .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •