Не се засягам ,просто съм за това да не се пишат недотам или неверни неща.Колкото до пробите НЯМА дадена такава за есен-зима 2014-2015,на 20.02 -петък ще дойде комисия ,ще се вземат проби и оценка на % смъртност.
Не се засягам ,просто съм за това да не се пишат недотам или неверни неща.Колкото до пробите НЯМА дадена такава за есен-зима 2014-2015,на 20.02 -петък ще дойде комисия ,ще се вземат проби и оценка на % смъртност.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Благодаря колеги. Исках да разбера дали няма връзка с пренаселването на даден район.
Явно единственат общ показател е факторът ПЧЕЛАР. На мен ми се измори устата да обяснявам, че пчеларството вече не е такова, каквото е било преди 10 години. Всеки който не иска да се адаптира.... ми да купува отводки всяка пролет (казвам го условно, защото климатичният фактор също играе накава роля).
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Колега ,сигурно проблема е в мен ,но дори и когато пишеш на български ,трудно те разбирам.Не е ли време да дадеш някои практически насоки за това АДАПТИРАНЕ.Откакто съм регистриран се пъна ,но без успех.Като нов сигурно съм проуснал някои теми.Моля дай някой линк.
..........Some molds and bacteria produce an antimycotic compound that attacks chalkbrood.
The fungus that causes stonebrood kills nosema. The treatment for nosema (Fumidil) is
a fungus produced toxin, and the fungus that causes chalkbrood kills European foul
brood. It quickly becomes clear that there is a balance that must exist between all of
these organisms (including honeybees), as they all support and protect each other. How
has the introduction of antibiotics, fungicides, essential oils, organophosphates,
pyrethroids, and even refined sugar, artificial pollen supplements and high fructose corn
syrup affected such intricate balances within the hive? Can such relationships survive
such interference intact? What are the consequences?
Винаги може по-добре.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))