Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
Ако ти е интересно биологичното, целия блок ще е интересен, дори лекцията болести, вредители и неприятели по пчелите и начини и методи за борбата с тях при биологичното пчеларство специално за мен ще е много интересна поради това, че се стремя именно към такива методи за борба, въпреки че не съм биопчелар, Интересна поне за мен ще е лекцията за добиване на пчелно млечице, храненето на пчелите, лекцията за прашеца на Жечо Мурзов, от лекцията за Изисквания при добиване, преработка и изследване на пчелните продукти може много да се научи.Промишлено пчеларство – работа с над 400 кошера, Малък кошерен бръмбар – опасност за европейските пчелни семейства, лекциите на Якофов винаги ги слушам с интерес, Лекцията на Осиковски също е обещаваща, лекцията за медоносните растения е много интересна, блока на ДФЗ също е интересен и може да се научат интересни неща по какви програми могат да бъдат подпомагани пчеларите. Посещението на пчелина също си заслужава. А и от останалите презентации може да се научат доста полезни неща.
За мен от всичко изброено са интересни само храненето, работа с над 400броя и исках да чуя Якофов, но е на 7ми. Трябва да остана 3 дни за 3 лекции.
Страшно съм разочарован, а очаквах много и затова не отидох в Плевен.
Засега няма да ходя