И трите дни имаше доста интересни лекции. За паркирането никога не е имало проблем - паркираш на 2-3 пресечки в страни и си Окей от всякъде(само за сравнение - миналата година в Пловдив паркирах на паркинга на панаирното градче, таксата е 8лв за деня, паркингат е охраняем, но разстоянието от там до пчеларската парата е 5 пъти повече от 2-3 пресечки , и за капак в един от дните боднах една видия, соято ми коства 30 лева - от близката гумаджийницата дойдоха да я демонтират, поправиха я, слагайки ми фитил, и я монтираха обратно, като ми казаха, че това често се случвало на паркинга на панаира).
Да, има блъсканица, защото има интерес, и наистина това мясно на което се провежда изложението не е най-подходящото, но тия пикове са моментни, привечер през всичките дни например беше доста спокойно и човек можеше да си обикаля и разглежда на длъж и на шир без да се блъска. Може би организаторите трябва да се ориентират към новият МОЛ отсреща.
За някой обемисти специфични изделия като центрофугите, зависи кой е производителя, но дори и във фабриката му да се отиде, то едва ли ще ги има налични да ги видиш и пипнеш, всичките модели които може да ти предложи да ти изработи. Няколко налични са достатъчни да получиш представа за качеството което може да очакваш.