Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
А, май обърна палачинката - или по-точно, изказа нещата точно както са си, и абсолютно съм съгласен с теб, че обмена на информация влиае благоприятно върху цената на меда, безспорна е заслугата на всеки който споделя ценна информация, както за цените на пчелните продукти, така и за всичко което е свързано с пчеларството. Но да твърдиш, и дори само да намекваш неща както от постинг #1071, е просто нелепо, но няма да ровим назад във постингите, че да не се връщаме към края на пролетта/началото на лятото 2014г.(и по-точно към твоите първи постинги на страниците на форума)...
Аз палачинка не съм обръщал! Много ясно казах:
Вече мога да кажа, че този форум диктува всички цени в България.
Изобщо не мога да разбера, как по-друг начин можете да тълкувате думите ми.
Вие със Зуница от 100 кладенеца вода изкарахте. Как някои хора ме разбраха веднага, а вие не успяхте?!?!
Вие не сте глупави! Ако бяхте то поне щях да си кажа "просто не са ме разбрали".
Това за мен беше умишлено, а не недоразумение. Няма как да повярвам, че точно вие двамата не сте ме разбрали. Ако беше бай Иван, то щях да си кажа, че човека е на възраст(или нещо друго) и не е включил закакво говоря.
Както и да е...нямам намерение да обсъждам повече тълкуването на думите ми, а и нацапахме темата.