..... изградихме макар и по-трудния път едни прекрасни форумни взаимоотношения със Ирис

От този ти пост се сетих - хубаво ще е,ако форума има опцията да може да се избира от цитирано мнение темата,от която е взето,че ..... сега иди се оправяй къде,какво не съм доизяснил :D

Както и ти впрочем Ирис wink; - както виждаш от последната тема за подвижно,има много начини как се практикува.Поради особеностите на икономическата ни обстановка най-честите вариянти са на фургон-платформа-ремарке или чрез ръчно товарене и разтоварване.Като лично за мен второто е малко по-дивашки метод и наистина допускам често грешката да изключвам автоматично него вариянт.

Та наистина,ако говорим за ръчно товарене - наистина е абсурдно и поне за мен е крайно неприемливо да се дава за пример,тази практика.Ако не вярваш - до година би ли дошла да ми помогнеш,че ще има малко лежаци само за товарене т.е без разтоварване ..... черпенето от мене (ако трябва и плата ще споразумеем някаква),но сама да видиш абсурдно ли е или не е.