Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    12.10.2010
    От раковски тел.не знам

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Konsula Виж публикацията
    От раковски тел.не знам
    Странно,преди 2 дни говорих с тях,цената беше 5,20,а за един тон въобще не си правели труда да ходят.

Почетен Автор
    Регистриран
    13.03.2014
    Пчеларски район
    Търговище
    Тази година ще трябва да се молим цената да не падне и да остане на равнище 5 лв.,а това че форума има връзка с цената на меда го оставям без коментар.Цена се печели с количество и качество така ,че обединявайте се и така може да вдигнете цената с малко но трябва доверие между пчеларите.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
    Тази година ще трябва да се молим цената да не падне и да остане на равнище 5 лв.,а това че форума има връзка с цената на меда го оставям без коментар.Цена се печели с количество и качество така ,че обединявайте се и така може да вдигнете цената с малко но трябва доверие между пчеларите.
    Колега ,когато се молим коя молитва да четем? За количеството и качеството:Преди години на мой познат му намериха нещо в меда .Така или иначе му го взеха на 1,80лв.Цената беше някъде към 2,20лв.Аз чинно чаках Георги Иванов да започне да изкупува.Който е работил с него знае ,какви стратегии беше измислил.В един момен ,човека решава да не купува.Да ама това не го научавам само аз ,а всички плюс другите търговци.В резултат моят мед ,който беше идеален отиде при оня търговец само ,че по 1,60лв.Незнам дали стана ясно.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Странно,преди 2 дни говорих с тях,цената беше 5,20,а за един тон въобще не си правели труда да ходят.

Няколко пъти ви казах да не се занимавате с тези хора и продължавам да го твърдя. Ако някой се интересува защо мисля така да открие темата където съм разяснил и не само аз.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Няколко пъти ви казах да не се занимавате с тези хора и продължавам да го твърдя. Ако някой се интересува защо мисля така да открие темата където съм разяснил и не само аз.
    Потвърждавам.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.02.2014
    За хората занимаващи се профисионално с пчеларство!Ако не криете информация по изкупуване,препарати за лечение, няма да имате заразявания, външни,и няма да се подбиват цени.Единствения за сега отворен е Матеев, може би защото все още прохожда.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •