От раковски тел.не знам
От раковски тел.не знам
Тази година ще трябва да се молим цената да не падне и да остане на равнище 5 лв.,а това че форума има връзка с цената на меда го оставям без коментар.Цена се печели с количество и качество така ,че обединявайте се и така може да вдигнете цената с малко но трябва доверие между пчеларите.
Колега ,когато се молим коя молитва да четем? За количеството и качеството:Преди години на мой познат му намериха нещо в меда .Така или иначе му го взеха на 1,80лв.Цената беше някъде към 2,20лв.Аз чинно чаках Георги Иванов да започне да изкупува.Който е работил с него знае ,какви стратегии беше измислил.В един момен ,човека решава да не купува.Да ама това не го научавам само аз ,а всички плюс другите търговци.В резултат моят мед ,който беше идеален отиде при оня търговец само ,че по 1,60лв.Незнам дали стана ясно.
За хората занимаващи се профисионално с пчеларство!Ако не криете информация по изкупуване,препарати за лечение, няма да имате заразявания, външни,и няма да се подбиват цени.Единствения за сега отворен е Матеев, може би защото все още прохожда.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))