Ееее колега,отдавна не се беше появявал.Виждам че си развълнуван много,но нека спазим добрия тон все пак.Предполагам,че си човек на възраст и би трябвало да си се научил вече да си сдържаш нервите.Не е полезно за сърцето да знаеш.
По въпроса - изрових го преди два месеца и разпечатах пити поставени хоризонтално над гнездото от горната страна.Предполагам,че ти не правиш това.Направих въпросното упражнение с цел да не подбуждам семействата с питки.Имах семейства които стояха над рамките,независимо,че имаха мед и реших да се презастраховам.Преди ползвах вилица и не ми допадаше,с валяка според мен се получи по-добре и много по-бързо.Относно системата - няма значение,но както и да ти отговоря ще останеш незадоволен,а това мисля,че ти е персонален проблем.Между другото казвам се Павел,приятно ми е.Желанието да се именуваш с известни личности показва известни проблеми.Това го казва психологията - прочети и ще се убедиш.Нищо лично,просто искам да ти помогна.Ще се радвам да споделиш поне името си.Нали все пак сме пириятели.