Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    И.....настана качествена зима.След две седмици ще докладваме на Дамян за загубите(ако ги има).За сега са-едно ограбено и едно заслабнало.За другите незнам дали да съм спокоен...В края на септември,повечето сем получиха,кое пило,кое пчели от разформированите рояци и отводки.Всичките имат мед за 6 месечно ембарго.Освен това,в началото на януари получиха и по около 3кг питки...А на вън е -10...на котлона къкри боб със свинско краче...да се претиснявам ли?

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    .А на вън е -10...на котлона къкри боб със свинско краче...да се претиснявам ли?
    Наливай винцето и наздраве

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Днес беше прекрасно време, имаше облитане и на слабите семейства. Имах 3 отводки на корпус и половина та се възползвах се от времето и махнах половинката и ги свалих на 1 корпус. Не се бяха облитали от доста време и им дойде идеално.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Днес погледнах питките и са на 80% изядени, BKV ги ядът много. В Монтана са по 4.60лв. а в София 3.60лв. протеиновите ама искат поне 10 кашона.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Как е положението в нашия край, при мен от 31 зазимени към днешна дата всички са живи. Имам няколко късни отводки които са слабички, но аз тях ги държах предимно за запасни майки есента. Днес всички семейства с изключение на слабите носеха прашец.
    http://vbox7.com/play:6612ad5066

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    При мене днеска беше 12 градуса, но подухваше ветрец и летежа не беше слаб, до сега два умрели и един осиротел (демек 3), ако се разминем само с това ще черпим и ще се похвалим тука

Наблюдател
    Регистриран
    16.03.2015
    Пчеларски район
    Елин Пелин , Ихтиман
    Ядът яко пък какво ще става не се знае при нас още си е студено а и ще си има още лоши дни . Ще храним и ще роим пък каквото майката природа покаже.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •