Моите са плетено сито, око 1,3, тел 3 мм. Задържат доста при по-големи животни, ма без пари толкоз. Вътрешните хранилки по принцип не са много удобни за по-голям клонак и суха люцерна, дано си ги измислил добре. Не знам дали са ти казвали да поглеждаш вътре в ушите на възрастните зайци? Трупат люспа отвреме навреме. Аз ползвам Ектолуцил и съм много доволен, става за всякакви рани по животните.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Южна България пламна от заешка треска http://news.burgas24.bg/539941.html
Затова всеки зайцевъд е длъжен да направи всичко възможно абсолютно никакъв гризач да няма достъп до неговите зайци. А иначе тая болест може да дойде от много места.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Ей ми го на "творчеството"
Засега само първия етаж има акт16, че за втория не стигнаха матрИалите, а и вятъра спря и бързах да дам питки на пчеличките.
Иначе новата зайка е вече в новия кафез. Мисля че и хареса - обиколи, помириса, полегна...
Страховете ми за яловия мъжки се засилват. Мислите ли, че е добра идея да вкарам малко калифорнийска кръв, с перспектива да има и мадама такава по някое време?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Както гледам .....това лалугерче ... не се напъвай. Вържи и червения гердан и започни наново с качествен материал за да имаш резултати .... Като при пчелите![]()
![]()
![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))