Не искам да ти опонирам, но смятам, че не си прав. Просто има преки и непреки връзки между всичко което се случва и по-скоро трябваше да се направи една схема с потока на пари и кое къде влияе. Аз съм си ги нарисувал в главата и картинката е страшна и грозна.
По повод дали ми харесва така направения текст...имам принципни забележки, но те не касаят идеята, а по-скоро изпълнението.
Аз съм на принципа колкото по-просто, толкова по-добре. Посланието трябва да е кратко и ясно. Колкото повече заливаш аудиторията с информация, толкова по-малко разбират каква е целта на изложението(идеята).
Пример за кратко мога да дам с Nike - Just do it, LG - Life's Good, Sony - make.believe и т.н и т.н
Според мен всички тези точки трябва да се обясняват на второ четене. А на първо четене, тоест в брошурата трябва да има само загадка за привличане на интереса тип Just do it.
Трябва да се наблегне на позитивните неща, а не цялата организация да се крепи на омразата към един или друг мошеник(няма по-точна дума). Тоест, според мен е по-добре да се смени тона и от "Ние сме против...това" да се отиде на "Ние сме за/про...това и това". Ако искаме да се случат всички тези неща, то нещо трябва да се промени. "Проблемите пред нашите идеи са X,Y,Z. САМО С ВАШАТА помощ ще успеем да направим идеите реалност!"
Много ме дразни, че във форума няма thumbup, a има само thumbdown () - Ето още един пример как негативното трябва да се смени с позитивно.
Това са моите идеи и визия, а и не искам да ги налагам на организацията. Вниманието на пчеларите вече е ваше и сега е момента да смените тона, а и къща се гради с любов, а не с омраза.
Може някой да си помисли, че отстъпвате(омеквате), но според мен това е пътя.
Отново...това е само моето си ЛИЧНО мнение.
УСПЕХ!