Браво колега ,много добре изглеждат.Явно ти се отдава ,щом чак си ги направил с такава зглобка.Аз не съм ползвал видии и нямам впечатление.Ползвам пирони ,от тези насуканите.При дължина 8см. набиеш ли го -няма вадене ,държи супер.
Как да съм благосклонен, като от половин час не мога да спра да ти завиждам
Първи досег с дървообработващи машини казваш... а какви са машините би ли споделил? Примерно с които си правил сглобките? А би ли направил една снимка на дъното само - на цяла мрежа ли е и ако да, как се затваря тя?
Много са ти табиетлийски кошерите! Браво!
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Амииииииииииии , попаднах на едни клипчета по напред в темата и там ги китосваха,а като като гледам с какви количества работят............... направо отиди на 2:50 но сега като се загледах това със сигурност не е като моя кит,тяхния е много рядък.
Но може и да си прав, ще потърся нещо за външна употреба.Благодаря много за съвета.![]()
За кит съм си бъркал ситни стърготини с лепило.Става прилично с леко шлайфане .Най- добре ми са запазени кошерите ,на които си играх да слагам винкелчета по ъглите.Самите винкели са от поцинкована ламарина 0,4мм.с със страни 25х25мм.
Няма проблем, днес мислех да не ходя до там, но само заради теб, ще направя една "разходка" и ще снимам машините. Но само да предупредя не са профи но вършат страхотна работа за тази цел. А,относно дъното съм го направил така, подвижно но в същото време можеш и да издърпаш и самата дъска за почистване. Не е мрежесто, но и такива ще направя ако остане материал,сега се насочвам към направата на рамки.
Колеги, дайте съвет как е по-добре да лягат рамките в плодника и магазина на кошера, на лайсни или директно в/у дървото. Кошерите евентуално ще бъдат за подвижно пчеларство.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))