Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Пример ,от миналата година когато пуснах обявата за отводки че купувам около 100-150 щяхте да ме разкъсате то не беше заяждане за правопис и още какво ли не.Е и какво стана докато ,,вие,,се напредварвахте кой какво да напише обади се човека само че не за отводки а за семейства напълно развити на 12 рамки.И началото на май месец ги взех разделих ги на колкото ми трябваше и аз доволен и човека напред с едни пари.Благодарение на това че имам човек на които да разчитам и да ми покаже почти всичко ,иначе ако човек чака от форуми ще си тъпче на едно място.Единственият който споделя е Матеев всички други все едно са в масонска ложа.

Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    Пример ,от миналата година когато пуснах обявата за отводки че купувам около 100-150 щяхте да ме разкъсате то не беше заяждане за правопис и още какво ли не.Е и какво стана докато ,,вие,,се напредварвахте кой какво да напише обади се човека само че не за отводки а за семейства напълно развити на 12 рамки.И началото на май месец ги взех разделих ги на колкото ми трябваше и аз доволен и човека напред с едни пари.Благодарение на това че имам човек на които да разчитам и да ми покаже почти всичко ,иначе ако човек чака от форуми ще си тъпче на едно място.Единственият който споделя е Матеев всички други все едно са в масонска ложа.
    Тя затова и държавата ни е на тоя хал,всеки се мисли за по умен,по хитър,че може само той,че може да преебе другите ,а истината е много стара сам човек е за в кенефа.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Кой каза че има нещо лошо? Аз самият, както съм казвал и преди, още преди да мога да различа "майка от търтей" съм правил сметката: 100кошера по 30кг мед по 4лв=12000лв на година и то за 6 месеца работа.
    В същност "лошото" си е само за мен. Защото от както се занимавам с пчели, ям мед най-вече от разпечатките, докато го вадя, а преди това хапвах повече... но това си е мой проблем. Но все пак ме отдалечава от понятието "за собствени нужди:...

Това, че зададох въпроса за мотивацията, беше по-скоро, за да си дадем сметка, че никой не ни е длъжен да ни свърши работата.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Росен Младенов Виж публикацията
    Тя затова и държавата ни е на тоя хал,всеки се мисли за по умен,по хитър,че може само той,че може да преебе другите ,а истината е много стара сам човек е за в кенефа.
    Е т'ва е удар в "десетката". Държавата ни е на тоя хал, защото 90% от хората мислят, че трябва да дойде някой да ги оправи. Да им сервира благополучието, да се пребори с неволите, да отиде да им пусне печелившия фиш за "тотото"... Лошото е че децата ни изграждат тоя манталитет от най-ранна детска възраст - "те" не ми разрешават, "те" не ми дават, "те" не ми помагат...

Само едно ще кажа (от собствения си опит) и спирам да пиша в темата.

Уважаеми колеги които сега започвате, помнете едно: сервираната наготово истина ще ви изиграе лоша шега на лято, когато кошерът е отворен, пчелите са на облак и цяла седмица във форума е пусто и няма кой да ти напише "извади втората пита и я сложи в средата на кошера".
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Е т'ва е удар в "десетката". Държавата ни е на тоя хал, защото 90% от хората мислят, че трябва да дойде някой да ги оправи. Да им сервира благополучието, да се пребори с неволите, да отиде да им пусне печелившия фиш за "тотото"... Лошото е че децата ни изграждат тоя манталитет от най-ранна детска възраст - "те" не ми разрешават, "те" не ми дават, "те" не ми помагат...

Само едно ще кажа (от собствения си опит) и спирам да пиша в темата.

Уважаеми колеги които сега започвате, помнете едно: сервираната наготово истина ще ви изиграе лоша шега на лято, когато кошерът е отворен, пчелите са на облак и цяла седмица във форума е пусто и няма кой да ти напише "извади втората пита и я сложи в средата на кошера".
    Оставете хората да правят каквото искат,ако можете помогнете ако не, не пречете ,не се подигравайте,не се дръжте като с по нисши от вас.Иван го е написал много ясно,каквото е решил го е направил и без вашите съвети.

Наблюдател
    Регистриран
    03.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Росен Младенов Виж публикацията
    Оставете хората да правят каквото искат,ако можете помогнете ако не, не пречете ,не се подигравайте,не се дръжте като с по нисши от вас.Иван го е написал много ясно,каквото е решил го е направил и без вашите съвети.
    Благодаря за разбирането

Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •