Да, ще те поправя приятелю мой!

Аз работя с корпус за плодник.Корпуса е Рутов.И натам са само магазини.Неведнъж съм описвал това подреждане.Никога не съм ползвал ХР.Но тази година се наложи.Просто тези майки не мога да ги озаптя.Не се съобразяват с факта ,че има килийки, които дори не са изградени като шестостен.Точно това възпираше нагона на майките да се качат в магазините.Но тези не са от ония.И затова импровизирах.Титто ме подсети за моя идея.И направих ХР.Значи, колко мед имам досега събран???От тези кошери.Мисля,че пилото е това дето ме накара да променя мнението си за тази практика.МНОГО ПИЛО.И В ТРИТЕ МАГАЗИНА.ДАЛИ ИЗОБЩО ЩЕ СЪБЕРАТ МЕД.НО ЩЕ ВИДИМ.МЕДА Е ОКОЛО ДЕСЕТИНА КГ.На кошер.

Интересно е да отбележа,че в другите са си както предполагам и знам.Няма никакво пило.Затова си мисля,че породата или метизацията си дават отражение.Тези имат ген на Италианки.Щом осеменяват като луди.При това в огромен кошер.Това са три магазина обем.И в трите магазина в 4-5 от 9 пити са пило.Изобщо на майките не е попречило това голямо разстояние.Естествено има връзка и нектаро- потока.Мисля,че е слаб.