Анкетата е без краен срок и без имена.
Никой няма да разбере как сте гласували.
0%
10%
20%
30%
40%
50%
60%
70%
80%
90%
100%
Анкетата е без краен срок и без имена.
Никой няма да разбере как сте гласували.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Аз засега съм от тия късметлии с 0% има още много време до 1 Април .Но предвид грижите и старанието което положих може би късмета ми е заслужен .По добре Анкетата да е явна няма нищо срамно то който ,ще излъже винаги може да го направи.
Милен Михов
Мисля,че от така поднесена анкета няма да се направят достоверни заключения!Ако може да се направят следните промени:
-да се изпишат по ред %от 0 до 15-20%
-да се направят няколко подгрупи за броя кошери
Имам в предвид,че ако колега със 100бр имат 6-7 загуба,няма да се впишат към 10%! Ако видиш някой колега изписал 100%/стряскащо е/,ама той примерно има 2-3 кошера/но е прав/. За които гледат над 30-35 семейства тези 2-3 се вписват до 10%,който мисля са в границите на нормалното![]()
Късно е вече за промяна в анкетата, защото ще се загубят резултатите от гласуването. Напролет на 1-ви април Дамянов или някой друг може да пусне нова анкета, и тогава вече ще стане истинското преброяване на пилците.
Колеги изпратих проби до проф.Румен Вълчовски увериме че правят ДНК тест ще пиша когато излезнат резултатите.Благодаря на всички които бяха съпричастни и писаха.
Излязоха,церана
Колега ,благодаря за отговора.Още едно извинение -ама за кой регион става въпрос? Въщност ,да видях.
Наистина би било добре, ако може, да се узнаят точно думите от лабораторията, избягвайки грешки при превода за да се опитаме да разберем какво точно са имали впредвид, вместо да гадаем за възможните диагнози.В Царево говорих с колега,от 100 бр загинали 50,изпратил в лаборатория за иследване.Отговора бил,опаразитени с акар и натровени.От какво натровени?
Напр., натравяне на хемолимфата е нещо съвсем различно от натравяне от пестициди.
А щом в лабораторията са засекли нещо (най-накрая!), значи би трябвало да могат да кажат какво точно е.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))