Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 12 от 39 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 111 до 120 от общо 385
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Балирана люцерна не ми я хвали. Откакто гледам само зайци и без пари да са ми карали балите, аз ги прибирам в запас и напролет като се хванем за зелено балите заминават при комшиите. Иначе балирано сено приемам
    Какво не и харезваш?

Потребител
    Регистриран
    03.08.2012
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Някой случайно да гледа чисти Калофорнийци ???

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Росен Младенов Виж публикацията
    Какво не и харезваш?
    Оо, поне от 30 години знам какво да й харесвам на люцерИната /диал./ . Два или три пъти са ми попадали хубави бали, като за зайци. Или не са я балирали в точния момент, или машината е била кекава, или механизатора не е за таз работа... Най си я обичам да си я прибера насипна, особено пък ако имам време и аз да си я наглася след коситбата... Ама айде стига че нещо се размечтах в мъглата.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Цитат Първоначално публикувано от kseno Виж публикацията
    Някой случайно да гледа чисти Калофорнийци ???
    Аз имам калифониици,какво значи чисти.

Потребител
    Регистриран
    03.08.2012
    Пчеларски район
    Пазарджик
    Дай някоя снимка

Оо, поне от 30 години знам какво да й харесвам на люцерИната /диал./ . Два или три пъти са ми попадали хубави бали, като за зайци. Или не са я балирали в точния момент, или машината е била кекава, или механизатора не е за таз работа... Най си я обичам да си я прибера насипна, особено пък ако имам време и аз да си я наглася след коситбата... Ама айде стига че нещо се размечтах в мъглата.
    Ако балите са само клечките(стърковете)не е балирана в точния момент,много хора ги е страх да не се запали и я чакат да изсъхне,и при балирането се оронва остават само стърковете,първия откос също не дава хубави бали.

Цитат Първоначално публикувано от kseno Виж публикацията
    Дай някоя снимка
    Ако имаш вайбър или фейсбук,че тука нещо не мога да се справям със снимките.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Росен Младенов Виж публикацията
    ...че тука нещо не мога да се справям със снимките.

Еее айди пусни и тука де, да оплакнем очите с нещо марково. Целия форум ни завижда за готината темичка, па само ний с Корагрупчето пускаме снимки, и то на некви селенки...
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Еее айди пусни и тука де, да оплакнем очите с нещо марково. Целия форум ни завижда за готината темичка, па само ний с Корагрупчето пускаме снимки, и то на некви селенки...
    Абе дали са ми някакъв таблет и не става,аз ли съм бос таблета ли не отваря всичко не знам.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Както вече писах, така става далаверката:

Те се качват като докато пишеш, натиснеш иконката с едно квадратче с дърво в него. Трябва да е активно прозорчето "от компютъра", -> Избери файлове -> Можеш да качиш повече от един файл наведнъж -> Натискаш качване на файлове и си готов.

Ако ви ги няма иконките трябва да направите следното:

В потребителски панел/общи настройки/разни опции, трябва да е активно "Включване на интерфейс - пълен WYSIWYG редактор"
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Страница 12 от 39 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •