То така и ще стане, но насила не мога никого да накарам, а лично съобщение с молба от някой желаещ все още не съм получавал.

Целта е да се облегчи работата на Борислав и моята, защото другите двама модератори не са активни. Почистването на една тема от спам е тежка и бавна задача. Трябва да се препрочитат пак и пак по много пъти едни и същи постинги, за да се проследи изтриването на спама и обидите и да не нарушава нормалния диалог на останалите. Обикновенно един изтрит спам постинг влече след себе си триенето на нормални постинги, които например са реплики и дуплики на спамаджията. Но проследяването на това консумира много време. И само един единствен спамаджия или провокатор с две минути свои постинги е в състояние да ми загуби цяла една вечер, за да проследявам къде какви ги е забъркал, и после да почиствам след него.

Трябва да ви кажа, че на мене вече ми писна, а предполагам и на Борислав. И затова ще е добре ако се намери и някой друг помощник. А ако е и малко по-лош, за да праска смело BAN-ове на хроничните спамаджии (които го правят пак и пак и пак въпреки предупрежденията), още по-добре.