Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 11

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    значи ти трябва поне 24 рамкова а една такава с мотор струва от 1 050 до 1 200 лв. има и по-скъпи... ако си я правиш сам електрониката не е проблем а закопчаването трябва ти читав тенекеджия да ти е огъне и закопчее но и за там 600 лв. трудно ще ти стигнат ако работиш с неръждавейка...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Ето я моята http://vbox7.com/play:0900cd0203
    Това на клипа е човека който ги изработва, преди година купих такава за 940лв. в момента нямам представа каква е цената.
    Много съм доволен от нея, няма електроника (един ел.мотор).
    Успех!

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    И аз минах по този път. Първо купих 4/8 рамкова българска, а след около 10 години я смених с радиална на Лега. Старата центрофуга я продадох. Мисля си, че ако сега започвах пчеларството, щях да купя направо сегашната центрофуга. Медът е висококачествен продукт и не е оправдано да се влошава качеството му с некачествено пчеларско оборудване. Освен това, работата с пчелите трябва да доставя удоволствие! Некачествената центрофуга може да ти развали удоволствието от ваденето на меда. При подмяна на центрофуга, като продаваш старата, трябва да и сложиш по-ниска цена от тази, на която си я купил и от това губиш пари.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •