Не си разбрал правилноСЕРИОЗНО! Ама точно обратното исках да кажа
Как успя така да ме разбереш...
Трябва да ми го обясниш, честно...
Исках да кажа, че не си заслужава фирмата Х да се опитва да излъже клиента и никога няма да си заслужава, защото името и е по-ценно.
За някакви стотинки хората са готови да лъжат по 1000 начина, а колко им струва после да си върнат клиента...изобщо не се замислят.
Точно заради такива "Промоции" страдат всички и ти си го видял когато този човек влиза при теб с недоверие и после си плаща кошера по 120 лева на "ПРИМОЦИЯ".
Не е виновен човека, виновен е този преди теб дето му е смачкал доверието, а сега ти трябва да платиш цената. Върви хвърляй пари и време да обеждаваш хората, че не ги лъжеш... Е да, но виновния е друг и това е най-нечестното.
Лично аз гледам винаги да работя САМО с хора на които мога да имам доверие. Като има ваимно доверие, то всичко се случва много по-лесно и по-евтино. Като трябва да мисля дали ще се пробва да ме излъже...то си губя много време и нерви, а и не си заслужава.
Че...точно обратното, теб за първи път те чувам/чета/ да говориш за това което правиш и е абсурдно да твърдя, че си човек желаещ да ме излъже за 1 лев.
Ако не си ме разбрал, ще се пробвам отново.
Твърдя, че заради сиви практики страдаме ВСИЧКИ, но просто не всеки го разбира и още по-малко хора осъзнават колко сериозен е проблема.

СЕРИОЗНО! Ама точно обратното исках да кажа 
Цитат