Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
може и да не съм разбрал правилно но не съм от онези дето за 1 лев отгоре ще тръгна да те мамя...
Не си разбрал правилно СЕРИОЗНО! Ама точно обратното исках да кажа Как успя така да ме разбереш... Трябва да ми го обясниш, честно...
Исках да кажа, че не си заслужава фирмата Х да се опитва да излъже клиента и никога няма да си заслужава, защото името и е по-ценно.
За някакви стотинки хората са готови да лъжат по 1000 начина, а колко им струва после да си върнат клиента...изобщо не се замислят.
Точно заради такива "Промоции" страдат всички и ти си го видял когато този човек влиза при теб с недоверие и после си плаща кошера по 120 лева на "ПРИМОЦИЯ".
Не е виновен човека, виновен е този преди теб дето му е смачкал доверието, а сега ти трябва да платиш цената. Върви хвърляй пари и време да обеждаваш хората, че не ги лъжеш... Е да, но виновния е друг и това е най-нечестното.
Лично аз гледам винаги да работя САМО с хора на които мога да имам доверие. Като има ваимно доверие, то всичко се случва много по-лесно и по-евтино. Като трябва да мисля дали ще се пробва да ме излъже...то си губя много време и нерви, а и не си заслужава.

Че...точно обратното, теб за първи път те чувам/чета/ да говориш за това което правиш и е абсурдно да твърдя, че си човек желаещ да ме излъже за 1 лев.
Ако не си ме разбрал, ще се пробвам отново.

Твърдя, че заради сиви практики страдаме ВСИЧКИ, но просто не всеки го разбира и още по-малко хора осъзнават колко сериозен е проблема.