Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 807 ПърваПърва ... 456781656106506 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Aleksey
    Цитат Първоначално публикувано от yuri
    Цитат Първоначално публикувано от Aleksey
    Моето мнение е че времето е точно като миналата година дори с една седмица по рано върви цъвтежа на медоносите.
    При теб може и да е така, но при мен всичко се забавя още повече от миналата.
    Вероятно е така.При вас имаше истинска зима при нас само календарна.

Детелина,акация,липа.Минал та година между акацията и липата имаше 20-25дена разлика таз година може и да се застъпят.Иначе в събота направихме сефтето за годината.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    А е Алекси ти що се оплакваш от слаба паша - нали била само ливадна :D

Инак толкова детелини на едно място не бях виждал - сега от тях ли ще вадиш мед?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от kando
    А е Алекси ти що се оплакваш от слаба паша - нали била само ливадна :D

Инак толкова детелини на едно място не бях виждал - сега от тях ли ще вадиш мед?
    Ако си чел внимателно(в което се съмнявам)не съм се оплаквал а само споделям че от средата на юли при мен е пожар.Иначе и аз от дете(преди около30-35г)не бях виждал толкова много детелина по нашия край.Мед има по един магазин и нагоре качват,но нее само от детелина на 2км има и рапица.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от kosta zhelev
    Виж приятелю!Определено не ме познаваш.Ти не можеш да ме настъпиш по мазола.Просто се въздържам от глупави спорове.Наистина не познаваш моята лексика.Моля те от все сърце,не ме принуждавай да ти покажа.Колкото до извадените роеве,мисля ,че не само се изхвърляш ,но и тези начини препоръчани не стават за това.Виж уважаеми приятелю,не те познавам и затова ти имам уважение.Приемам доста от постовете ти.Няма да ти кажа защо смятам ,че е грешно твоето мнение по темата.Но искам ти да защитиш с аргументи правотата на своето мнение.Мисля си за пчелари от твоя тип.Толкова категорични.А никога обосновани.Това не ти ли прилича на нещо колега?Начинаещ пита и възниква спор.Аз посочих правилния отговор даден от друг участник.Ако нещо не ти харесва очаквам да посочиш кое или какво.

Колега не съм лъжица за твоята уста!
    Колега Желев, първо си поправи грешките в това което си написал и тогава ще си говорим за лексиката на кой му е повече и на кой по - малко. Не е необходимо да ми показваш това което го нямаш - то се вижда от пръв поглед. Хайде пак ти казвам успокой се. Просто дискутираме по темите и аз съм си дал мнението в което е описан един от начините за хващане на рояк, което не веднъж съм правил. Защо постоянно опонираш и търсиш под вола теле? Защо мислиш, че само твоите постове и твърденията ти в тях са най-правилни. И другите боравят със същия материал и също са така компетентни и вещи в занаята. Вземи се в ръце и стани като всички тях. Спокоен и нормален пчелар. Няма нужда да бъдеш толкова сприхав.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от kosta zhelev
    Не ми отвръщай.
    Че защо да ти отвръщам? Няма и нужда. Макар, че в поста си, си ми поставил толкова много въпроси.
    Като искаш да си изтриеш поста отстрани има иконка която ти позволява да си го редактираш или премахнеш-какво ревеш да ти ги трие мода? :D Абе Желев. Абе Коста какво се дуеш не мога да разбера? Хайде стига, че ще ми свърши покровителството :D за което говориш и ще ни изхвърлят и двамата. Хайде, аз черпя.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Моля мода да прехвърли тези няколко поста в свободната тема.
    Моля също така мода да не се изтриват мненията когато на съответния човек му хрумне, че е сглупил и решава да си премахне поста. По този начин се губи последователноста, а са и в ущърб на опонента му. Всеки трябва да застава зад думите си, а не позорно да си изтрива поста и да си обира крушите. Всеки да си носи отговорността.

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Колега,
    Приемам извиненията ти (макар, че не бяха необходими, защото съм сигурен, до толкова колкото те познавам от форума, че ти си една от най-положителните личности тук. Самият аз съм използувал много от съветите ти още от Narbu ) и дано всички във форума да бъдат позитивно настроени поне колкото теб. Успех.
    Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    :D а е да ти кажа и аз се познавам със Александров само от форумите,ама все си мисля,че поради последната новина,не е никак позитивно настроен - поне съдейки по себе си,че цела нощ не съм спал,аман от европейски мозъци и идеи ,уви в тази глобализация що все ми се струва,че всичко негативно от изостаналите държави,като нашета взема връх над примера за смиреност,какъвто беше целия западен европейски свят.

Прави се всичко възможно,за да се срине икономиката,била тя дори на световно ниво - глупостите със Китай са типичен пример.А това ГМО сега какво ми го мъдрят - нали било забранено във целия ЕС,нали всичките ни управници и земеделци се кълнат,че нямаме ГМО и закона против тези култури се спазва плътно .... сега изведнъж ще излезе,че всичко ни е ГМО и нашия мед нема да става за употреба,е питам се аз как да не им употребя майките.
    Бати малоумщините братче!!!
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Колеги,
    Между другото не съм много сигурен дали това няма да е някаква предпоставка, чисто и просто да се опитат (за кой ли път) да ни вземат меда на безценица, защото е доказано (научно и лабораторно), че пчелите пречистват меда от всичко в т.ч. дори от тежки метали (взети са проби от мед добиван в района на КЦМ - Пловдив) в пробите на меда изследвани в лабораторията не са открити каквито и да било отклонения (различия) от нормален мед (добит в друг не замърсен район). Успех.
    Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Angel_A
    Колеги,
    Между другото не съм много сигурен дали това няма да е някаква предпоставка, чисто и просто да се опитат (за кой ли път) да ни вземат меда на безценица, защото е доказано (научно и лабораторно), че пчелите пречистват меда от всичко в т.ч. дори от тежки метали (взети са проби от мед добиван в района на КЦМ - Пловдив) в пробите на меда изследвани в лабораторията не са открити каквито и да било отклонения (различия) от нормален мед (добит в друг не замърсен район). Успех.
    В такъв случай защо говорим за екологичен мед? След като и в района на КЦМ меда е качествен тогава да ги наслагаме кошерите из промишлените зони и така...

Страница 6 от 807 ПърваПърва ... 456781656106506 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •