Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 362

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ха-ха .... тази година ще съм там и ще му вчерня живота ........ Само като ме види и ще започне да пелтечи ....... Ще имам шанса на всеослушание да оповестя измамите му ......

Предлагам и вие да се подготвите с неудобни въпроси. Ще бъде голямо шоу, което ще бъде записано на камера и следващите 100 години ще се върти в You Tube.

Ето това също е върха на сладоледа: 13 февруари /петък/
    10.00 ч. Представяне дейността на Спектромед ЕООД и на най-новия регистриран препарат за борба с вароатозата съдържащ кумафос.
    Лектор: д-р Методи Ботровлиев

Остава да поканят и доктор Менгеле и да ни съсипят тотално.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Някой има ли информация, от колко часа сутринта ще отварят вратите на изложението в събота? Предишни години съм имал случаи да отида по-рано, с цел да преваря навалицата, входа го отваряха едва в 10 или 11 часа.

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    10 часа за посетители и 9 за изложители-до сега е било така.
    Предпочитам да пия от извора.

Наблюдател
    Регистриран
    19.04.2014
    За първи път посетих изложението в Плевен и като цяло съм доволен ,накупих си доста полезни неща ,в колата не остана място.Като минус отчитам теснотията и бутаницата .Сградата не е подходяща ,иска си едно просторно хале ,както във Панаира,Пловдив. Догодина отивам именно там.

Наблюдател
    Регистриран
    19.12.2014
    Пчеларски район
    isperih
    Не съм доволен от изложението.Не е това което очаквах.Единствено представянето на конфедерацията беше на професионално ниво.Поздравявам ги.

Автор
    Регистриран
    21.07.2013
    Матеев Благодаря

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Разпределението на дните в Плевен по брой посетители се промени спрямо миналата година.
    Четвъртък - Среден брой посетители.
    Петък - Изключително много посетители. Най-силният ден от цялото изложение.
    Събота - Доста посетители, но не като през миналите години. По-много от Четвъртъка, но по-малко от Петъка.
    Неделя - Нищожен брой посетители. Тука-там се вясваше по някой, и то само до обяд. След обяд изложителите започнаха да прибират щандовете си.

В общия случай добавянето на Четвъртъка унищожи Неделята. Най-силен ден пак си остана ВТОРИЯТ ДЕН, но тази година това беше Петъка, а не Съботата. Явно изложението има потенциал да привлича посетители само за 3 дена. Четвъртият ден се явява загубен ден.

Организацията беше добра, за което благодаря на организаторите, но беше тясно и хората се блъскаха (особенно в Петък).

Много голям интерес имаше към битака около изложбения център. Буквално се грабеха и разнасяха цели кашони с основи, храни и пчеларски инвентар. Пред очите ми се разграбиха два тира с храна за пчели, както и цели микробуси и камиони с основи, кошери и друго оборудване. Който продаваше на изгодни цени си продаде продукцията, но други така и се прибраха с непродадена стока. Какво да се прави - пазарна икономика.

Представянето на конфедерацията беше много добро и се набраха много нови членове и симпатизанти. Когато обработим статистическата информация ще публикуваме интересни данни. Благодарение на попълнените анкетни карти събрахме информация и натрупахме данни за статистическа обработка, като това всъщност представлява едно уникално изследване на пчеларския сектор - такова, каквото никога досега не е правено в България.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •