Пиша този постинг заради хората, на които преди малко им изтрих мненията от тази тема. И аз съм бил посетител на форуми, които не са мои и в които не съм бил модератор. В тези форуми също е имало спам и на мене също са ми трили мнения, но аз никога не съм се сърдил на това, защото сам съм осъзнавал, че пиша спам. Единственото което ме е дразнило е че модераторите на тези форуми не са ме защитавали, когато някой ме е обиждал. Именно поради тази причина в моите форуми аз се грижа НИКОЙ ДА НЕ ОБИЖДА НИКОГО и това според мене е най-важното. Колкото до чистенето на темите от спам - това е неблагодарна задача, отнемаща колосално време при положение че като спам може да се класифицира едва ли не всеки трети постинг.

Rosty_sz е прав, че поради прекалената ми доброта във форума има няколко човека, които ежедневно ми играят по нервите, пишейки преобладаващо спам постинги или постинги с тънки обидни намеци. Тези хора се броят на пръстите на едната ми ръка и е въпрос на време да ми писне и да ги изхвърля веднъж завинаги. И тогава форума наистина ще стане едно много по-приятно място, защото всичките останали 99.9% от посетителите на форума са свестни хора.