Цитат Първоначално публикувано от Angel_A
Колега,
Да можеш да му сложиш магазин и ще гради нарича се още роева енергия в смисъл, че рояците градят повече от нормалните кошери и това трябва да се използва. Отделно от това при условие както пишеш, че имаш паша тя трябва също да се използва т.е. може и да получиш мед от рояк. При добри условия не рядко рояците дават добър мед (като количество). Благородно ти завиждам на добрата паша и ти пожелавам поне един пълен магазин от рояка. Успех.
благодаря за отговора колега, ще видим какво ще стане с този рояк.има бая време да се развие на макс. мен ме притесняват отводките дори и да се оплодят майките дали ще се развият до есента или ще се наложи да ги обеденя. колкото до пашата това е втората причина поради която взех кошерите, тук е изобилие от акация, драка, липа, ливадна, разни плодникови дървета, гроздета, малини, къпини, ягоди и ..... абе все забравям да щракна снимки за да ви покажа ама скоро ще го направя.
п.п. има ли някои от троян или с. голяма желязна???? че от петък до неделя ще съм в голяма желязна на язовир сопот на мотосъборче. та ако има ще ми е драго да пия по бира с някои готин човек от форума