Ами чудесно. Прав си за това което си написал. Гледах лекцията на госпожата. Не се съмнявам, че в световен мащаб няма протеин който да не е използван при тестове с пчели. Все пак това е глобален пазар за милиярди при все по-влошаваща се природа. Затова да се дават някакви примерни рецепти без да са доказани на практика е безсмислено. Ако имах толкова добра рецепта бих заснел консумацията, пилото и така нататък и тогава бих я прехвалил във форума.
Всъщност вече съм подготвил 4 кошера чиято температура ще се "напомпа" плавно до 18 градуса към 15 февруари и ще тествам няколко рецепти до които ми е стигнал пилешкия мозък (както казваш ти). Ако имам някакъв успех вярваш ли да не се похваля
Даването на събран прашец не се използва за направата на перга от пчелите (хитри гадинки), а се консумира от възрастните пчели. Съответно и голямата неусвояемост, което е пълно прахосване на прашеца. Соевото брашно се препоръчва може би заради увеличаването на пилото от него.
Аз бих пробвал соевото мляко. Съдържа пробиотици, липсва лактоза, най-вероятно по-малко неосвоими остатъци от соевото брашно, но това според моята осведоменост. Може да има нещо което не знам и да се окаже вредно, затова говорим хипотетично.

Цитат