Браво! Супер са. Бая стока имам да си прибирам... дано ги събера в комбито![]()
Браво! Супер са. Бая стока имам да си прибирам... дано ги събера в комбито![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Като гледам снимките и моите рамки с които работя от няколко години са от същия производител, само че аз ги купувам от магазин на 40 ст./ бр., много съм доволен от тях почти няма брак. Чак сега видях че за над 2000 рамки доставката е безплатна, но търговеца е пич и за това не ме яд
![]()
Интересно ми е колко рамки може да се поберат в едно комбиЧе както е тръгнало и мен ме чакат подобни изпълнения.
А от Стара Загора до Русе ми казаха, че транспортът ще струва 20-25 лв. Ако наистина така стоят нещата - няма да се налага да търся място за складиране на рамки.
Здравейте,
Пипер, това което виждаш по рамките (дето сивее) е загниване. Когато има възможност трябва да се избягва. Мое мнение.
Преди време произвеждах чипс и цеха беше в едно дърводелско предприятие на доизживяване. Та от майсторите там го знам това. До колко е истина ................. не знам. Във форума има по-големи специалисти от мен, нека те да кажат. Аз се стремя да го избягвам.
Поздрави, Г. Георгиев
В едно комби спокойно събираш 1500-2000 броя колега
Колеги ,незнам как да ви го кажа ,ама прекалявате.Един 4000 рамки =400 корпуса ,друг 2000рамки =200корпуса ,трети 1-2 тира кошери.Е стига де.Как министъра ще повярва ,че пчеларството загива та да отпусне някоя кинта "деминимис".Я си измислете нкакъв шифър поне.
Здравейте, има ли още желаещи от Бургас за старозагорските рамки?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))