Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 37 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 362
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Колеги,
    Недейте да злословите толкова по адрес на хората дръзнали да направят нещо за пчеларството. Само този, който се е сблъскал с проблемите по организирането на едно изложение знаят колко трудно е това. Не ни заливайте с помия. Дръзнахме да организираме изложение в Пловдив не за да надвием егото си, даже организаторите в основната си част нямат нищо общо с Пловдив. Правим го най-вече, защото точно там е мястото на един такъв форум. Къде другаде има площи и пространства, където може да създадат нормални условия и за изложителите и за посетителите, независимо ккакъв е техният брой и да се избегне блъсканицата, освен на място, което е специализирано за такива цели. Тези от вас, които имат желание и ни посетят, ще разберат каква е разликата. Освен това е добре да правите разлика между различните видове изложения. Какво лошо има във всеки град периодично да се правят изложения от типа "фестивал на пчелните продукти" Та нали всички ревем, че имаме проблеми с реализацията на продукцията. Ето ви начин да постигнете по-добра реализация на по-добри цени. Да се срещнете с хората, да спечелите клиенти. А какво пречи по населени места да се събирате и да си говорите за пчели, та дори и да се кооперирате. Пък и какво лошо да има и кръжоци по пчеларство. При нас има и децата се интересуват и не малко от тях вече станаха пчелари. Ама май е по лесно да се плюе отколкото да се направи нещо градивно. Е с този манталитет до никъде няма да я докараме.

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Ами докато като се правят непрофесионално и по " сборджийски" изложенията и моето лично отношение ще е такова.Бонев защо се чувстваш, засегнат при положение ,че напоследък страниш от пчеларските "инициативи"?Явно много са те ощетили и обидили някои минали обстоятелства.И още , да споделя с форум, стройна пчеларска и единна организация, да не ви отчайвам , ама няма да стане.Тук някой се вземат на сериозно и страдат от това.За мен лично форума е забавен.
    Хайде сега да видим кой от коя партия е ...Пишете ,пишете.Аз не се обиждам.
    Този пост е редактиран от спартак; 19.02.2014 в 18:03.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Бонев, много добре казваш, да място за пчеларско изложение е Пловдив, но. Как аз или други колеги да отидем на него когато работим през седмицата? Съгласен съм с твоите предложения, но в България всеки си е Войвода!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Цитат Първоначално публикувано от спартак Виж публикацията
    Ами докато като се правят непрофесионално и по " сборджийски" изложенията и моето лично отношение ще е такова.Бонев защо се чувстваш, засегнат при положение ,че напоследък страниш от пчеларските "инициативи"?Явно много са те ощетили и обидили някои минали обстоятелства.И още , да споделя с форум, стройна пчеларска и единна организация, да не ви отчайвам , ама няма да стане.Тук някой се вземат на сериозно и страдат от това.За мен лично форума е забавен.
    Хайде сега да видим кой от коя партия е ...Пишете ,пишете.Аз не се обиждам.
    Прав си, че напоследък не се включвам активно в пчеларските инициативи, но за това си има причини. Най-вече здравословни, пък и се уморих да се боря с вятърни мелници. И аз не съм оптимист, че нещо свястно ще се получи с това обединение. Не и по начина, по който започна да се прави, но знае ли човек. Може този път като не участвам и не развалям нещата, може и да се случи чудото.

Наблюдател
    Регистриран
    03.10.2014
    Пчеларски район
    Dupnica oblast Kustendil
    Честита нова година. Успех на всички. Някои знае ли, кога и къде, ще се проведе пчеларско изложение Плевен тази година?

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    От 12 до 15 февруари 2015 в Плевен ще се проведе XIII-то Международно изложение - договаряне "Пчеларство - Плевен 2015", съобщиха организаторите от "Партнерс експо" ООД.
    Мястото е същото-Мания Тауър(бивш хотел Плевен)-до гарата и автогарата.
    Предпочитам да пия от извора.

Наблюдател
    Регистриран
    13.12.2014
    Пчеларски район
    с.Братя Даскалови
    Колеги,да използваме изложението за обединение на всички пчелари и защитаване на интересите Ни.Няма различни съюзи,различни партии но имаме еднакви интереси и само заедно можем да ги ЗАЩИТИМ.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Пак ли? Кого ще обединявате?

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от idjo_52@abv.bg Виж публикацията
    Колеги,да използваме изложението за обединение на всички пчелари и защитаване на интересите Ни.Няма различни съюзи,различни партии но имаме еднакви интереси и само заедно можем да ги ЗАЩИТИМ.
    Христо Христов ако не се лъжа,по скоро интелигентно агитиране за присъединяване
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Потребител
    Регистриран
    18.08.2014
    Отново в теснотията и блъсканицата.Как не измислиха някаде на по просторно.Пука им на организаторите, че си останал без някое копче.Явно, че за организаторите по- важни са изложителите,те плащат, а посетителите за които, предполагам е изложението да се оправят както могат.

Страница 16 от 37 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •