Цитат Първоначално публикувано от kosta zhelev
Виж, сега Гилане!!
За да ти правят маточници пчелите имат причина.Така като те слушам, съвсем скоро ще имаш още проблеми.Това ще е сигурно.Не разбра ли,че пчелите искат познания?Ако ги нямаш, просто не ги пипаш.Да караш мотор не е голяма философия.Но пчелното семейство си е голяма.Като те слушам и отводки правиш и рояци гледаш,направо ми настръхват косите.Първо вземи книжка по пчеларство и тогава вземай и гледай пчели.Не знам кой ти е наставника.Ама вземете и направете някакви лекции.Ако знае и той разбира се.При пчелите, всяко нещо си има причина.И твоите маточници също.Много са причините за да присъстват там.Кажи ми честно ,кой ти каза ,че роенето е вредно??Искам точен и откровен отговор.И изобщо с какво са ти напълнили главата?Сподели, за да ти посоча, къде е грешката.
Абе Желев, какво ще му посочваш на момчето как се гледат пчели? То момчето вчера ги взе кошерите и успя да ги рои, да направи отводки от тях и най-накрая изкара и 50 килограма мед от тези си два кошера, а му предстои и още паша от лепите след 15-18 дни по негови думи, ти си тръгнал да му обясняваш как се става пчелар. Ти кога си имал такива успехи. До края на годината ще изкара още по два магазина защото ги е сложил пак- ето ти 100 кила от два кошера. Това на сън да го видя па нЕма...........Колега, колега и ти си тръгнал с мравките мед да ядеш. :D