За съжаление, колега, неграмотността не е интерес!
За съжаление, колега, неграмотността не е интерес!
Не, не ми преписвай думи, колега! Казвам, че щом има тема за ловджии, готвачи, зайчари и други подобни, то има поне минимум двама, които се интересуват от тези теми, т.е има интерес. Но мисля, че неграмотността не може да обедини някой по интерес. За съжаление лошия правопис не ограничава в право на писане.
Не си разбрал най-важното - аз не подкрепям неграмотността, нито всичко, което си изброил по-долу!
Всяка крепост се руши отвътре
А за опипване на почвата да сте чули
Гоше,тая тема си е твоя мантра,така че кажи нещо да се посмеем!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ами всички твърдят че, пчеларството е занаят за интелигентни хора. Аз разбира се не го вярвах, но щом вече е научно доказано, както казва г-н Матеев,... ще трябва да го приема.
За мен винаги е било важно какво казва човек,а не как го казва.Също така смятам,че няма толкова много колеги които спазват абсолютно всички пунктоационни правила или притежават правилен словоред.Нашата цел е да си поправяме пчеларските грешки и да споделяме опит,ако е необходим някому!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Здравейте,
Да, така е: Но все пак би трябвало да положим "малко" усилия да могат да ни разберат правилно останалите участници във форума.
Поздрави, Г. Георгиев
Този пост е редактиран от Bobi-M9598; 02.11.2015 в 15:14. Причина: пропуск
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))