И аз това щях да предложа, ама пише че е Сръбски, а човека пита за Германски![]()
И аз това щях да предложа, ама пише че е Сръбски, а човека пита за Германски![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Ти сега недей гледа "точно" какво им пише на сайта, това че са сложили "дърводелската марка" - Techtron DOO, Serbia на Йентеровият апарат, както и на още една камара продукти на сайта им(дори и на китайското бамбуково перце за пренасяне на ларвички), то това е или пропуск на Пламен или на Ивайло, или са възложили на "бабето" дето продава да им поддържа сайта... Предполагам, че повечето неща ги купуват от тая сръбската фирма и затова са им шляпнали тая марка, но няма как специално Йентеровият апарат да е сръбски.
Вгледай се внимателно в детайлите, ако отидеш на място погледни от вътрешната страна на капака на кутията в горният ъгъл какво пише...?!?
![]()
Еййййй страшен си! Зад Строителния колко струваха?
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Искрене благадаря за отговора.Не се бях замислил за такъв апарат но докато четох темата/не е моя/ми стана любопитно,а и ще поръчвам от Франция от самия производител/защо ми е да поръчвам от прекупвачи/други неща,та защо да не си поръчам и апарата.Нали трябва да сме в крак с модата :-) :-) :-) :-) .
Ухаааааа 700 чашки... добре, ами 700 отводки или оплодни сандъчета? Сериозна работа!
350 отводки Х 80лв = 28000лв
350 майки Х 15лв = 5250лв.
Общо 33250лв. Два пъти в годината 66500лв. Три пъти - 99750лв...
А вие си въртете центрофугите...
Георги Корчев се казвам
Брее, че лесно било пък ний са блъскаме с тоя мед.
Колега с тоя коментар виждам поне 100 нови мераклии пчелари на пролет.
Добър резултат се получава и със захлюпване на маточнка, върху рамката с решетка.След излизането и се оглежда и ползва по предназачене.Аз съм ги направил от пласмасова тръба 50мм.със залепена мрежа.Отдолу е заострена и с изрязани шипове за по лесно захващане към питата
Цените май са занижени,но пак е добре 1050 бр за близо 100 000 лв.А кажи ми как се пуска такъв кокал,от тригодишната програма си имат сигурна клиентела която няма каде да отиде,остава само да не допускат да стават повече майкопроизводителите,че намаля печалбата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))