Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 129

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Матеев. непрекъснато обиждаш и заплашваш-спри се бе човек, казвам ти го с наѝ-добри чувства. Зуница не е злобар,а един реален и мъдър човек, всички ние трябва да се радваме че го имаме във форума.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Зуница не е злобар,а един реален и мъдър човек, всички ние трябва да се радваме че го имаме във форума.
    Всички са добри и трябва да се радваме, че ВИ има във форума.

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    Като чета неграмотно написано мнение, винаги ми се е искало да мога да го редактирам- точки, запетайки, главни букви, членуване...такива. Да стане прегледно. Като младеж си позволявах да правя забележки за правопис, но полза от това няма (както някой спомена вече).
    Та с удоволствие бих се кандидатирал за модератор-редактор. Само това. Без триене, местене и цензуриране. Просто нямам времето да бъда пълноценен модератор.
    Но е истина, че форумът има нужда от малко подреждане...
    Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Правописът в мненията не трябва да се пипа. Форумът е пчеларски преди всичко друго, така че е достатъчно да се спазват Общите правила, точка по точка. Съдържанието е важноо, съдържанието. А понякога и НЕсъдържанието... Аз ако съм написал 500 мнения на литературен български и реша да напиша едно или две или Х мнения на влашки диалект или на шльокавица? Може би съм имал нещо предвид... Ами ако човекът срещу мен е стигнал до осми клас, но е минал през школата на живота? Може би ще научим нещо безценно от него... Па за пълния член, мога да си чета проф. Владко Мурдаров, и то с удоволствие. Казвал съм го много пъти, правописът на събеседниците ми помага да си съставя мнение за тях, но това е на последно място. Може би и за това нямам пречки да си комуникирам с когото и да е. Стига да е интересно поне на един човек.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Правописът в мненията не трябва да се пипа. Форумът е пчеларски преди всичко друго, така че е достатъчно да се спазват Общите правила, точка по точка. Съдържанието е важноо, съдържанието. А понякога и НЕсъдържанието... Аз ако съм написал 500 мнения на литературен български и реша да напиша едно или две или Х мнения на влашки диалект или на шльокавица? Може би съм имал нещо предвид... Ами ако човекът срещу мен е стигнал до осми клас, но е минал през школата на живота? Може би ще научим нещо безценно от него... Па за пълния член, мога да си чета проф. Владко Мурдаров, и то с удоволствие. Казвал съм го много пъти, правописът на събеседниците ми помага да си съставя мнение за тях, но това е на последно място. Може би и за това нямам пречки да си комуникирам с когото и да е. Стига да е интересно поне на един човек.
    Вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки
    и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Това не бях го чувал и практикувал ,но моя мозък го хваща.Дали съм в ред?

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    добреотднеснататъкщепишав сичкитесимъдримислисамопо тозиначиндавидимколкощеме разбиратеидокогащеметърпи теизадаеощепоинтереснозаф иналщепускампоеднодамуеба майката. инеечестнотукаиманеквацен зурапускаинтервалинавсеки 25-26буквидамуебамайката
    Този пост е редактиран от koragroup; 04.01.2015 в 15:33. Причина: правописнагрешка ;-)
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    ... Форумът е пчеларски преди всичко друго, така че е достатъчно да се спазват Общите правила, точка по точка...
    solaris60, koragroup, имате късмет, че сме у лаладжийския раздел иначе одма ви изпявам на Началството за нарушаване на т.т.17,19 от Основните правила.За постове 95 и 97 Между другото, от вас не го очаквах Имам ви за точни и дисциплинирани момчета...Ей, не се предавайте пред чалгарията и кича!

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Шшшшшш, ти да мълчиш. Клюкарка ще ми дойдеш а?
    Може и да съм клюкарка ама обичам да играя по правилата

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Абе аз тебе отдавна те чета много внимателно, затова взех че изпапках баклавичките на дечурлигата /за бърза енергия/, изпих едно ъъъ, хапче за тонус и може да почваме шоуто за колегията. Че я виж - и отегчени има вече! Пускай левия мигач

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •