А къде според теб им е мястото. На чукарите високо из планините, защото дори и там не е сигурно че няма да пречат. Между другото някой беше предлагал такова решение. Ако беше минало, щяхте сега друга песен да пеете. Ако ти имаш 10-15 кошера в двора си, има колеги, които са си купили крайни имоти по селата и са взели мерки да не притесняват съседите си и с по 150 кошера. И вместо неприятности, съседите им са благодарни, че берат плодове, ягоди, зеленчуци каквито до сега не са брали. За мен спора е излишен. Може би трябва да се постави изискване за по-висока ограда от мрежа(пчелите не минават през каквато и да е мреежа винаги минават над нея. Аз като съм извън селото пак си имам главоболия и то не по-малко различни от тези които са по селата. Въпреки че съм на 380м от края на селото пак се намира на кой да преча. Сега птосто ще си вдигна оградите с още 1м и се надявам на малко спокойствие и от пръскащите съседи и от случайни любопитни минувачи, които проявяват интерес към черешите, кайсиите и сливите на пчелина.

Цитат