Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

При мен акар не съм забелязъл да пада но конденз си има както е при теб е не направо да капят рамките но в хранилките има както и на найлоните с който бях отделил магазина от плодника. Магазините ги свалих вчера но найлоните си ги оставих понеже имам някой друга таванка която не пасва ...
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    При мен акар не съм забелязъл да пада но конденз си има както е при теб е не направо да капят рамките но в хранилките има както и на найлоните с който бях отделил магазина от плодника. Магазините ги свалих вчера но найлоните си ги оставих понеже имам някой друга таванка която не пасва ...
    Някаде началото на ноември/писал съм по назад/пръсках по рецептата на скутелатор и съм сложил на три броя по едно фазерче.Когато отида ги преглеждам да видя как се движат.Аз нищо не слагам отгоре:-) :-) .

Който както е свикнал да работи ) А от догодина мисля да започна да третирам с beehive clean, и ако съм доволен само с него от тук нататък. Знам че е лесно човек сам да си го разбърка но аз предпочитам да си го купя
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Янев ,щом си намислил да използуваш този препарат ,значи имаш някакво виждане.Би ли споделил.Аз само съм го чувал за него.

Най вече да мина на изцяло по биологични препарати, не ми се третира с амитраз или някой от другите съмнителни илачи. А тея варостопи, варотоми знаем каква работа вършат ... А и като цена ме устройва напълно стига да си вземеш голяма разфасовка 5 литра.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •