Имам 100 кошера в регулация в края на населеното място в което 80% от къщите са необитаеми а другите се обитават предимно от пенсионери и никои не е имал претенции, напротив, хората ти се възхищават защото виждат с колко много труд и усилия си постигнал всичко. Ако мога с магическа пръчка да преместя целият пчелин ще го направя и то защото осъзнавам, че пашата в момента ми е ограничена и винаги бих предпочел пчелин например до голям горски масив защото така му прилича. Финансово не мога да си позволя такава мащабна операция и не съм само аз. И в този ред на мисли щом министерството иска да угоди на недоволните от наличие на пчелини в населените места, то да се постави и на страната на потърпевшите от една такава мярка и да ги подпомогне финансово , така би било справедливо. Подкрепям и идеята за подпомагане допълнително на пчелини намиращи се извън регулация. И така ако набирате нови идеи за нова декларация или за едни бъдещи разговори на ниво министерство,
1. Финансиране на преместването съизмеримо с направените разходи.
2. Допълнително подпомагане на пчелини извън регулация.
И в допълнение държавата е тази която трябва да създаде добри условия на своите граждани за развитие на дейности който в последствие ще почнат да пълнят хазната и знаете ли защо сме на този хал защото условията ги няма точно напротив. В последните години повечето действия са насочени против всички нас и когато в случая ме засягат пряко няма да стоя безучастен.