Аз мисля че темата тръгна в много погрешна посока и дори бих си позволил лукса да кажа, че rosty_sz има донякъде основание да протестира, друг е въпроса дали го прави по подходящия начин. Голяма грешка би било да се оставя вратичка на опонента в лицето на МЗХ. Утре те ще се възползват вероломно от тази вратичка да ни изрита от населените места. В дебата има интересни мнения, които ако се пипнат малко може да заменят текста предизвикал спора. Колкото и да ми е неприятно да го кажа, г-н Цонев в случая не е прав. Ще поставя въпроса така. Ако дойде някой и ти каже вън от къщи, ходи да си търсиш къде да живееш, въпреки че ти последните 20 години си влагал всичко каквото си изкарал в тази къща. Така е и с хората, които са изградили по-големи пчелини в покрайнините на селата, изградили са къщи високо плътни огради и още повече над тях високи мрежи, така че съседа въобще да не усети че ти гледаш пчели. Кой според Вас ще покрие така нанесените щети или ще трябва да направим още по-дребно пчеларството. Въпреки, че нямам право на глас бих се обърнал към ръководството на КБП да преразгледа спорния текст, като се съобрази със всеки било дребен, било по-едър пчелар. Създаването на разделение не би допринесло за утвърждаването на организацията. Не бъдете глупави! Поучете се от грешките на другите, а материал по това направление дал господ.