В случая нито има грешно решение, нито има някакъв повод са се оправдавам пред тебе или пред пчеларите. В случая си има чиста проба заяждане от твоя страна и търсене на теле под вола. Поне да беше изчакал да направим някаква по-сериозна грешка, а ти веднага се нахвърли върху първата срещната дреболия. Съжалявам да го кажа, но имах друго мнение за тебе.

Няма как човек да угоди на абсолютно всички, колкото и да му се иска да го направи това. Просто хората са много различни, и винаги ще се намират такива, които да търсят за какво да се заядат. Ако съм с вратовръзка - "виж го тоя как се е наконтил", а ако съм без вратовръзка - "тоя пък не можа ли да се облече по-прилично". В случая става въпрос точно за това - rosti_sz явно искаше да се заяжда, и в резултат на това търсеше и чакаше най-малката дреболия, която да я използва като повод. Опитах се да извадя разумни доводи, но това само доведе до неговото озлобяване. И до вече стандартната реакция в такива случаи - rosti_sz вече стана пророк и започна да "пророкува" как съм се самоубил, как конфедерацията ще се разпадне, как хората загубиха доверие и всякакви подобни. И когато му се изчерпаха доводите - започна и да обижда, използвайки например думичката ПРОСТОТИИ. И всичко това защото написах ИСТИНАТА ........... невероятно, но факт.

Само да ви припомня, че в една тема ви помолих сами да обсъдите какви трябва да бъдат плащанията по пчеларските програми, ако случайно ви се даде шанс вие да си кажете думата. Е искам да попитам rosti_sz докъде достигнахте в обсъжданията? Изработихте ли общо становище, или само се ипокарахте? И какво - сега чакате АЗ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ, ЗАЩОТО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ, и след това rosti_sz и другите дежурни критикари ще започнете да ме оплювате, независимо от това какво решение съм взел. Просто хей-така заради спорта дайте да плюем, защото ние на друго не сме способни.