Спрях да се ядосвам и вече истински се забавлявам с темата.
Матеев, първо беше официална позиция на конфедерацията, после недообмислена дума, и след размисъл се появи позиция пчеларите да работят по"долни гащи," а аз си мисля защо не и без тях Така и комишийките ще са по доволни пък и съпругите може да се зарадват на някой понадул се член от пчелно ужилване. Така и като се наложи да искаме разрешение от комшиите ще ни се получават нещата. Комшийките ЗА, комшийте ПРОТИВ айдеееее, скандал, бой, ограничителна заповед за комшийте и ние си бачкаме спокойно пък и ни е леко, и тен си хващаме и то какъв.

Матеев, тук се появява разликата в начина на мислене между хората, които работят пряко с пчелите и тези, които управляват стопанствата от страни. Няма как да ти обясня, че има огромна разлика дали си на два метра пред кошера или на два от страни или си го отворил и преглеждаш, дори има огромна разлика дали преглеждаш плодника или медовите корпуси. Ти се страхуваш от ужилванията и си запаметил една неприятна случка в миналото за която си абсолютно виновен само и единствено ТИ и сега заради това искаш да подложиш целия сектор на тежки и скъпи промени за изчисти собствената си съвест.

Свидетели сме как няколко партии се самоубиха, защото лидерите им взеха погрешни решения и дано не съм лош пророк, но мнението на председателя на конфедерацията по настоящия въпрос ще постигне същия ефект.